Fără categorie

Cum se cred liberalii de la Giurgiu ”rața care-mpunge” când ea doar ”măcăne și fuge”!

Băăăăi! Nu mai pot cu atâția… politicieni la peneleul ăsta al nostru de aici, de pe cocioc, după cum zice un clasic în viață!

Când îl auzi pe Dumitrescu, Popescu, Ionescu, Rahat Vasile etc, ”domne, eu fac politică de enșpe ani!”, ”domne, eu sunt un om politic de dreapta, consecvent…” îți vine să le dai palme, mă-nțelegi?

Băăăăi, să fie clar: la PNL-ul de la Giurgiu, n-a fost decât un singur ”politician” și ăla a fost LUCIAN ILIESCU!

Clar? Restul au fost niște sluguțe umile și docile, care pentru sinecura pe care le-o dădea nea Lucică răbdau umilințe de nedescris cum ar fi: urlete, înjurături de neam și ”religie” sau chiar și câte un șut în cur când se enerva foarte tare!

Toate funcțiile pe care le-ați avut au date sau câștigate de Iliescu! Fără el n-ați mai fost decât niște rațe bete plecate, măcănind anemic, în tranhumanță după ”păstori” iluzorii.

Ca fiecare soldat, mulți au avut în raniță bastonul de mareșal, visându-se și el un mic Iliescu, măcar. Doar că, după ce el n-a mai fost, l-ați scos ca să vă dați în cap unul altuia, crezând că ”bastonul” ăsta e un fel de bâtă care te așează direct în fruntea tribului.

Eh, n-a fost așa și asta s-a văzut imediat ce l-ați mazilit pe ”împărat”.

E clar da? El v-a dat toate funcțiile alese sau numite în județul ăsta! Fără el n-ați mai câștigat nimic din 2012 încoace.

Cum să vii, mă, în 2020 cu Dumitru Beianu ca și candidat la CJ când omul ăsta n-a câștigat nimic singur în viața lui politică, nici măcar voturile propriilor colegi de partid, că l-a bătut Marin Anton de i-au sunat în cap cele 50 de voturi luate?

În 2008, Iiescu a câștigat șefia consiliului, nu Beianu, așa cum a câștigat-o și în 2012 pentru Mustățea.

Spunți-ne și nouă, electoratului, ce ați mai câștigat voi de cînd nu mai e Iliescu? Nimic! V-ați adunat trei partide și nu sunteți în stare să vă impuneți propriii oameni în alegeri, alergați după primarii PSD-ului și vă rugați la Dumnezeu să plece Bădălău la Curtea de Conturi (că d-aia l-au votat și liberalii) ca să ridicați și voi capul.

De ce, mă, Toma Petcu, Beianu, Andrei Alexandru, Motreanu și care or mai fi, trebuie să-i ducă pe primari la Orban la Guvern ca să-i convingă să candideze de la PNL? De ce nu-i convingeți voi aici, la Giurgiu, cum făcea Bădălău când suna adunarea la Bolintin? Atâta valoare aveți?

Sau pe voi, care ați plecat primii după ciolan de fiecare dată când partidul a zbârcit-o, nu vă mai crede nimeni?

De câte ori ați auzit voi să-i încoloneze Bădălău pe primari și să-i ducă la Dragnea, sau la Ponta, sau la Geoană, sau la Năstase (că pe el îl aleg giurgiuvenii de vreo 16 ani)?

Așa că, domnilor, scutiți-ne cu ifosele voastre de mari politicieni (până și gluma aia proastă de la femeile liberale se autointitulează tot ”politician) și comportați-vă normal, asumați-vă ceea ce sunteți și încercați să câștigați voturi pe propria voastă valoare, dacă aveți!

P.S Aceasta este opinia mea, alegător din Circumscripția electorală nr. 19, opinie pe care o spun, mi-o asum și o susțin!

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Cum se cred liberalii de la Giurgiu ”rața care-mpunge” când ea doar ”măcăne și fuge”!

Comentarii

comentarii