www.huhurez.com/

Curtea de Apel București suspendă judecarea actualizărilor din anul 2017 până la judecarea definitivă a dos. nr. 4241/2/2020

 Veste bună pentru cei care au pe rol cauze în care au conrtestat deciziile de actualizare a pensiilor militare de către Casele Sectoriale MApN și SRI sau au cerut revizuirea pensiilor actualizate de aceleași case Sectoriale.

Incercați repunerea pe rol și a cauzelor în care, având același obiect, s-a încheiat judecata și au rămas în pronunțare.

Art. 400 Cod. procedură civilă

Art. 400. –

Dacă, în timpul deliberării, instanța găsește că sunt necesare probe sau lămuriri noi va dispune repunerea pe rol a cauzei, cu citarea părților.

Se depune la dosar Comunicatul CPS a MApN prin care anunță deschiderea conflictului de contencios administrativ cu Curtea de Conturi, Decizia nr. 4/2020 a Curții de Conturi și Raportul de Control al Curții de Conturi în urma căruia s-a emis decizia nr. 4, extras de pe portalul Curții de Apel București privind Dosarul nr. 4241/2/2020.
Cu aceste cereri de suspendare vor fi cât mai multe instanțe, de nivelul Tribunalelor și Curților de Apel, care se vor documenta în speța dedusă judecății, inainte de a se pronunța.
Pot profita de situație și pensionarii SRI care au dosare pe rol cu același obiect.Sursa: huhurez
Articol sursa: Curtea de Apel București suspendă judecarea actualizărilor din anul 2017 până la judecarea definitivă a dos. nr. 4241/2/2020

Comentarii

comentarii