„D-ul” vine de la Dragnea?! Egis face angajari?… Tigănilă dezacorduri!!!…fiecare ce poate

La 40 de grade lejer parcă totul se dilată, se lățește, se topește…imposibil să leg o – Expunere scrisă (de proporții mai reduse) cu caracter publicistic, definiția conform DEX a articolului.

Despre editorial nici nu poate fi vorba. Udate cu limonada sau bere bruna rece, ideile, cuvintele, frustrarile, poate, poate, sa lege contur lexical.  Altfel, nu prea merge.

Înșirăm idei alandala:

1-PSD= Partidul Supremului Dragnea. Merge? Mă intreb daca nu cumva D-ul din PSD vine chiar de la Dragnea?

Prea multe se intampla in tara asta pentru Dragnea -ordonante, motiuni, pica Guverne, demisioneaza ministri, isi retrag demisii, se repun ministri,  „Calca totul in picioare” ca in Scrisoarea a III-a.

2-Țigănilă George vorbeste și atunci cand ar trebui să tacă și inevitabilul se produce- dezacorduri line, pe portativul abținerii pe linie de partid din sedinta de consiliu, la punctele nevralgice cu privire la modificarea organigramei Primariei. Cum s-ar zice in vorba aia populara cu gaina- nici cu sta, nici nu fuge, mai bine se impiedica.

3-Egis face angajari?! Cred că si Muscalu ar face, daca ar avea unde. Intrebare legitimă bazata pe deciziile luate „cu inima” la care ne indeamna fostul viceprimar. ALDE a votat impotrivă. Cum ar zice spaniolul, are c_j_n_s!

Numai ca ALDE uită că al lor Executiv (PSD-ALDE), la nivel central, a luat niște decizii aiuritoare din punct de vedere bugetar  care au dus administratiile locale intr-o situatie delicata.

4-Antena 3  are memoria scurtcircuitata si cand lumea bubuie cu breaking- news-uri legate de condamnari ei emit comunicate stupide si vorbesc prin limba lui Badea care ameninta cu dezvaluiri senzationale…dar nu acum, la momentul oportun. Care e ăla? Decizia e definitivă, vorbiti daca aveti ce!

Pe vremea asta recomand moderatie si la consumul de Antena3. „TVinfectie alimentara”, se ia pe cale orală, dar mai ales audio-vizuală.

5-Ilan Laufer ministru in Cabinetul Dragnea II. Asta e de bine! Omu’ s-a zbatut, il duce bibilica, a batut tara-n lung si-n lat cu START Up Nation, stie ce spune. Dar domnu’ de la Kanal D, Cancan si alte alea la Cultură, mi se pare o jignire profunda la adresa poporului roman si mai putin a elitei intelectuale deloc vocale care s-a dat pe MUTE fara vibratii, fara reactii.

6-PNL Giurgiu incepe conferinta de presa. La 16,30!!!! inuman, zau. Poate o umanizeaza cu un meniu lejer, fara zahar, fara grasimi, fara ciocolata din gogosi. Ceva raw vegan, domnule Anton, aveti?idiomas-entrenan-el-cerebro-L-8EYWNX

 Sursa: giurgiutimes.ro
Articol sursa: „D-ul” vine de la Dragnea?! Egis face angajari?… Tigănilă dezacorduri!!!…fiecare ce poate