Fără categorie

Dan Motreanu, comis-voiajor de gogoși liberale!

 

Minune! Minune, mare, Dan Motreanu vorbește! Deși se fac aproape două luni de când a venit la Giurgiu, n-a catadixit să se prezinte nici măcar o dată în fața presei, să aflăm și noi cu ce gânduri pe aici, ce alea, alea, mă rog, așa cum e politicos față de niște oameni la care te duci să le ceri, în definitiv și nu să le dai.

Dar acum a vorbit…în scris 1!! Despre ce face el pentru noi? Despre cum a renăscut PNL la Giurgiu?  Nu!

Șantajează Consiliul Județean că liberalii nu vor vota bugetul mâine (N.R. 4 aprilie 2019) dacă nu se aprobă un ”amendament prin care PNL propune achiziționarea unui aparat modern de radioterapie şi construirea spațiului necesar funcționării acestuia, spațiu care să includă cabinet medical, spațiu special de amplasare a aparatului, sală de aşteptare şi anexe”.

Băi, esti nebun? Alooo, domnu Motreanu, asta nu e solar de bronzat, bre! Ai măcar idee ce investiție este asta, ce aprobări trebuie să primească și câți bani costă? Cum să-și asume Consiliul Județean, așa, peste noapte, un proiect atât de important, fără consultări cu Ministerul Sănătății, măcar și fără să aibă bani prevăzuți pentru așa ceva?  Așa ai făcut matale la Alba unde ai fost consilier județean? Sau la Călărași unde ai fost deputat? Sau la București când erai ministru? Sau la Iași unde ai fost coordonator de organizație?

Domnu Motreanu, eu înțeleg că nu vă leagă nimic de Giurgiu, că nu aveți de gând să faceți pureci mulți pe aici, dar nu vă bateți joc de noi, nu căutați voturi speculând disperarea unor oameni bolnavi așa cum ați făcut cu alocațiile copiilor, că se va întoarce împotrivă.

Nu știu cine v-a dat ideea asta dar e proastă rău. Asta e pentru mintea lui Nicușor de la Ogrezeni sau pentru a lui Costel de la Palanca, zău!

Și chiar vreți să credem că așa, deodată, v-a lovit grija de sănătatea noastră! Dacă vă intreresa cu adevărat puteați să aflați câte investiții a făcut, în ultimii doi ani, Consiliul Județean în Spitalul de la Giurgiu, investiții la care, ce să vezi, consilierii liberali au votat împotrivă! Da, s-au opus! Noroc că alegătorii au fost mai deștepți și au trimis în Consiliu doar 7 liberali și în felul ăsta n-au putut opri investițiile.

Așa că, în loc să șantajați Consiliul județean, mai bine obligați consilierii liberali să voteze proiectele de investiții la spitalele din județ pentru că sunt multe și în curs de derulare și în stadiu de proiect. Și sunt reale.

*

Domnul Motreanu a venit la Giurgiu ca să aibă de unde să plece nicidecum să facă ceva pentru comunitatea asta.

Acum, fie vorba între noi, dacă n-a reușit el să facă nimic pentru o organizație prăpădită ca cea a PNL, ce așteptări să avem. Dar asta-i altă treabă.

Așa cum spuneam, domnul Motreanu n-are de gând să facă mulți pureci la Giurgiu fiindcă vrea să plece la Bruxelles ca europarlamentar de unde să răstoarne cornul abundenței peste Românica noastră, asta doar dacă îi dă Manfred Weber voie, că el e tătucul lor.

Dar până atunci mai e cale de-o campanie electorală pe care Dan Motreanu o va petrece la Giurgiu.

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Dan Motreanu, comis-voiajor de gogoși liberale!

Comentarii

comentarii