De ce nu vrea liberalul Nicușor Iacob ca angajații DGASPC să-și primească salariile….

 

Ședința de astăzi a Consiliului Județean a prevăzut, practic, un singur punct și anume, proiectul de hotărâre privind redistribuirea unor sume pentru pentru asigurarea plăţii salariilor angajaţilor din Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

Dacă pentru toată lumea era o ușurare că această situație și-a găsit rezolvarea, pentru consilierul județean al PNL, Nicușor Iacob, a fost o mare dezamăgire.

Omul venise programat de la sediul partidului să facă scandal, să acuze și să jignească, să ceară demisii. Chiar dacă s-au oferit explicații în ceea ce privește cauzele pentru care s-a ajuns într-o astfel de situație, acest ”Mucușor” de Ogrezeni a ținut-o langa mai bine de o jumătate de oră, pentru că doar se filma, nu? Iar el trebuia să-și merite bucata de pâine pe care Anton i-a dat-o și lui cu mărinimia stăpânului față de slugă.

Interesant este că individul a făcut notă discordantă cu toți ceilalți consilieri județeni ai PNL care, deși au fost critici la adresa conducerii Consiliului Județean, au ascultat, au înțeles și au votat în favoarea proiectului propus.

Mișelia individului, și a găștii care a pus mâna pe organizația PNL de la Giurgiu, se mulează perfect pe caracterul șefului lor, traseistul Marin Anton, care, în singura lui perioadă de glorie PDL-istă în Giurgiu, și-a pus marioneta, pe prefectul Robert Cristoi, să atace Bugetul Consiliului Județean, condus la acea vreme de liberali. Plângeau în stradă asistenții maternali că nu mai au bani pentru copii, nu mai erau bani pentru mâncarea copiilor și a bătrânilor instituționalizați. Impasibil, Anton se răzbuna politic, pentru că putea!  Așa înțelegea el lupta politică, iar atitudinea de astăzi a liberalului Nicușor Iacob arată că a făcut și discipoli.

Pentru că, Nicușor Iacob, plătit de oamenii care așteptau disperați salariul, s-a abținut de la vot. Asta înseamnă că n-a fost de acord. De ce? Întrebați-l pe el! Chiar aș fi curioasă ce răspunde!

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: De ce nu vrea liberalul Nicușor Iacob ca angajații DGASPC să-și primească salariile….

Comentarii

comentarii