Fără categorie

De luni, se pot depune cereri pentru obținerea ajutorului pentru încălzire

Giurgiuvenii ale căror venituri nu depășesc 750 lei/membru de familie pot depune cereri pentru ajutoarele de încălzire, acțiunea debutând luni, 21 octombrie.

Ajutoarele de încălzire sunt acordate pentru încălzirea cu agent termic în sistem centralizat, gaze naturale, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri și energie termică, cererile tip putând fi ridicate fie de la asociațiile de proprietari, ori de la sediul Direcției de Asistență Socială-Giurgiu Nord sau de la ghișeul Cantinei de Ajutor Social din strada Tineretului.

Pe lângă cerere, solicitanții ajutorului trebuie să depună și acte doveditoare cu privire la componența familiei și veniturile realizate pe membru de familie.

De asemenea, Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială anunță beneficiarii de ajutor social (196 în municipiul Giurgiu) că de astăzi, 23 octombrie 2019, pot ridica ajutorul de încălzire în valoare de 290 de lei de la ghișeul Cantinei de Ajutor Social din strada Tineretului.

The post De luni, se pot depune cereri pentru obținerea ajutorului pentru încălzire appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: De luni, se pot depune cereri pentru obținerea ajutorului pentru încălzire

Comentarii

comentarii