Fără categorie

Declaraţii incendiare ale preşedintelui interimar al PSD, Marian Mina, la adresa liderilor PNL Giurgiu

Războiul dintre organizaţiile judeţene  PSD – PNL a ajuns la faza pe preşedinţi. Dacă în urmă cu puţine zile, liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, alături de alţi membri importanţi din conducerea organizaţiei judeţene, „demontau” fiecare laudă a social-democraţilor, ba, mai mult, îi acuzau de faptul că nu fac altceva decât să împovăreze populaţia şi să sărăcească judeţul, astăzi, în conferinţa de presă a PSD Giurgiu a venit rândul preşedintelui interimar al organizaţiei judeţene, Marian Mina, să atace conducerea liberală.
Primul pe listă a fost preşedintele liberal Marin Anton, despre care Mina spunea:
„Să-şi vadă de câlţii lui, şi să se uite în continuare la Vacanţa Mare, punându-şi, eventual, şi o basma pe cap. Rezultă: Leana şi Costel din Vacanţa Mare!”.
A urmat, apoi, Ionel Dinu, secretar general adjunct al PNL,  poate cel mai guraliv liberal giurgiuvean, care, nu o dată, a atacat în termeni duri conducerea social-democrată din Giurgiu:
„Ionel Dinu este un ins cu mari probleme psihice, un asistat social!”.
Cel din urmă atacat de preşedintele interimar al PSD Giurgiu a fost secretarul general al organizaţiei judeţene a PNL, Constantin Dumitru:
„Omul ăsta mai bine şi-ar plăti, acolo, la Floreşti Stoeneşti, datoriile pe care le are, că dacă îl prind ăia acolo îi rup capul. Lăutarul ar face bine să se angajeze, să îşi caute de muncă, să nu mai stea să mai cerşească pe la primari că nu are ce să le pună pe masă copiilor!”.
Rămâne de văzut care va fi reacţia liberalilor la tirada social-democrată.
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Declaraţii incendiare ale preşedintelui interimar al PSD, Marian Mina, la adresa liderilor PNL Giurgiu

Comentarii

comentarii