Fără categorie

Deputatul Elena Dinu implicată civic şi în afara Parlamentului

După ce în urmă cu mai puţin de o săptămână deputatul giurgiuvean Elena- Cristina Dinu promova pe pagina personală un apel umanitar pentru fetiţa Cezarea Mureşan (pentru care a şi făcut o donaţie – urmăriţi subiectul pe pagina de Facebook a deputului giurgiuvean, iar dacă  vreţi să fiţi alături de micuţa Cezara, accesaţi iniţiatorul – Claudiu Sabău), astăzi se află în Cipru în situaţia de bun ortodox, dar şi ca reprezentant al românilor.

În calitate de membru al Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (AIO), participă, în perioada 2-5 aprilie, în Limassol, Cipru, la reuniunea Secretariatului Internaţional, Preşedinţilor de Comisii şi a raportorilor AIO. La reuniune vor avea loc, printre altele, dezbateri cu privire la semnarea memorandumului de înţelegere dintre AIO şi Adunarea Parlamentară a Mediteranei (APM), la întrevederea dintre conducerea AIO şi cea a AP OSCE.

De asemenea, vor fi prezentate temele şi programul de activităţi ale organizaţiei pentru perioada următoare şi se va discuta despre pregătirea Adunării Generale a AIO, care va avea loc la Tbilisi, în perioada 19-23 iunie 2019.


(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = „//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6&appId=1717431751829987”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Sursa:
obiectivgiurgiu.ro
Articol sursa: Deputatul Elena Dinu implicată civic şi în afara Parlamentului

Comentarii

comentarii