Fără categorie

Deși este toamnă, angajații SC Giurgiu Servicii Locale SA lucrează continuu la întreținerea zonelor verzi din oraș

Așa cum ne spunea recent directorul SC Giurgiu Servicii Locale SA (GSL), Silvian Dumitrache, perioada de toamnă este una chiar foarte aglomerată pentru angajații societății pe care o conduce.

Astfel, zilele trecute, cei de la Compartimentul Zone Verzi din cadrul societății au efectuat următoarele activități: cosit mecanic cu motounealta pe Șoseaua de Centură, Bulevardul CFR, Parcul Elevilor, ANL Obor, Parc Alei, zona Vamă, str. Sirenei, Parc Tineretului – Pista de Atletism, cartier Policlinică; cosit mecanic cu tractorul: Str. Gloriei (Bariera CFR- Penitenciar), Cartier Cărămidari; curățarea terenului manual: Șoseaua București (Romarta – Post Control – Remuș), Șoseaua Prieteniei, Tineretului, Str. 1 Decembrie 1918, parcurile din municipiu și locurile de joacă; măturat teren antitraumă la locurile de joacă; măturat alei pietonale în parcuri; întreținere, vidanjare și spălare toalete ecologice; încărcat și transportat resturi vegetale, gunoi și crengi; tuns gard viu în Parcul Elevilor și pe Bulevardul Mihai Viteazul; udarea suprafețelor cu furtun de la autocisternă: gazon Șoseaua București, Turnul cu Ceas, triunghiuri sensuri giratorii, Poșta de pe Șoseaua București și jardiniere Spital, Consiliul județean, scuar Bulevardul Mihai Viteazul; udarea suprafețelor cu furtunul de la hidrant în parcurile din municipiu.

„După cum se poate observa, am avut o mulțime de activități, pentru păstrarea unui aspect îngrijit al municipiului, și astfel de activități vor continua și în perioada următoare”, a mai ținut să ne precizeze directorul GSL, Silvian Dumitrache.
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Deși este toamnă, angajații SC Giurgiu Servicii Locale SA lucrează continuu la întreținerea zonelor verzi din oraș

Comentarii

comentarii