Fără categorie

Despre parazăpezi și drumuri ”critice” pe ninsoare, cu directorul Direcției de Transporturi, Marius Olteanu

Deși ninsorile abundente și viscolul au ocolit – din fericire – până acum județul Giurgiu, Direcția Județeană de Transporturi este pregătită de intervenții, știindu-se foarte bine, din experiența anilor trecuți, care sunt zonele ”critice” din zona de sud a județului, zonă aflată în competnța instituției.

Și, pentru că lipsa parazăpezilor este un element ce îngreunează, an de an, intervențiile pe drumurile judeșene, dar și pe cele naționale, directorul Direcției de Transporturi explică situația, prin faptul că, la scurt timp după instalarea acestor parazăpezi, sunt furate.

În ceea ce privește zonele ”critice” din județ, Marius Olteanu menționează DJ 504, în zona cunoscută sub denumirea”La Arabu”, spre Putineiu, acolo unde s-a făcut tot posibilul pentru lărgirea porțiunii cu probleme.

Astfel de lărgiri sunt în plan și pentru alte drumuri județene cu probleme pe timp de viscol, cum ar fi fi cel din zona Chiriacu și ieșirea din Braniștea spre Gostinu, precum și pe drumul spre Drăghiceanu, acolo unde, pe câteva sute de metri, a fost plantată o perdea forestieră, care acum își dovedeșe pe deplin utilitatea.

 

The post Despre parazăpezi și drumuri ”critice” pe ninsoare, cu directorul Direcției de Transporturi, Marius Olteanu appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Despre parazăpezi și drumuri ”critice” pe ninsoare, cu directorul Direcției de Transporturi, Marius Olteanu

Comentarii

comentarii