Fără categorie

Dezvăluiri incendiare făcute de Cătălin Corbea despre legătura dintre Marin Anton, Sorin Ovidiu Vîntu și cămătărie

 

Într-o declarație făcută pentru ”Giurgiu pe surse”, primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea, vine cu dezvăluiri despre relațiile care au existat între Marin Anton și controversatul om de afaceri, Sorin Ovidiu Vîntu, despre sume mari de bani și despre camătă.

Supărarea acestuia a pornit de la declarația făcută de Anton la ultima conferință de presă când a declarat, ”Cătălin Corbea s-a ridicat pe banii mei”

Iată ce declară Cătălin Corbea:

” În momentul în care l-am întâlnit, din nefericire, pe Marin Anton, banii pe care îi aveam, mulţi, puţini, erau banii familiei mele, făcuţi prin muncă cinstită.

Anton vine astăzi şi afirmă că eu m-am ridicat pe banii lui. Marine, eşti sigur că tu aveai banii tăi?

Te rog să te mai gândeşti o dată, pentru că eu pot demonstra oricând şi oricui ceea ce spun astăzi.

Banii tăi, Marine, erau de fapt bani luaţi cu camătă de la Sorin Ovidiu Vântu. Ai uitat că, aproape la fiecare întâlnire, mă întrebai dacă ştiu persoane care au nevoie de bani, pentru a le trimite la tine, că eşti interesat să împrumuţi bani, cu dobândă, că nu erau banii tăi, ci ai lui Vântu, tu fiind doar simplu intermediar?

Ai uitat că, atunci când făceam calculele financiare între noi, scădeai din banii tăi suma pe care o aveai împrumutată de la SOV, plus o dobândă de aproximativ 20% la 6 luni? Îţi spun şi moneda în care Vântu îţi da banii, în dolari!

Eu pot demonstra presei, cu înscrisurile originale, unde apar toate cele afirmate: banii lui Anton au fost de la Sorin Ovidiu Vântu. În registre apar sumele, perioada, camătă pe care o plăteai.

În următoarea conferinţa de presă, poate răspunzi şi tu la întrebarea: banii pe care îi ai astăzi, sunt din cei de la Vântu, ori din presupusa mită de 5 milioane 300 mii de euro pentru care eşti trimis în judecată de către DNA?”

Așteptăm cu interes atât dovezile promise de Cătălin Corbea cât și felul în care va răspunde  Marin Anton la aceste acuzații.

Sursa : giurgiupesurse.roSursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Dezvăluiri incendiare făcute de Cătălin Corbea despre legătura dintre Marin Anton, Sorin Ovidiu Vîntu și cămătărie

Comentarii

comentarii