Fără categorie

Din nou, probleme în Vamă. De data aceasta, sunt cauzate de protestele vecinilor din Ruse

Autoritățile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar Giurgiu-Ruse, cu privire la faptul că azi, 22.09.2020, în intervalul orar 10.00-16.00, pe teritoriul Bulgariei, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse, în sensul giratoriu care permite accesul pe/de pe teritoriul statului vecin, se vor desfășura activități de protest. Acest fapt poate genera creșterea timpului de așteptare pentru participanţii la traficul tranfrontalier sau chiar întreruperi temporare aletranzitului la frontiera comună.

Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu Poliția de Frontieră din Bulgaria şi va dispune toate măsurile aflate în competenţa instituţiei astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare cât mai fluent.

 

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

The post Din nou, probleme în Vamă. De data aceasta, sunt cauzate de protestele vecinilor din Ruse appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Din nou, probleme în Vamă. De data aceasta, sunt cauzate de protestele vecinilor din Ruse

Comentarii

comentarii