Fără categorie

Direcția de Transporturi continuă programul lucrărilor de întreținere pe drumurile județene

Deși suntem în plină pandemie și, în plus, de o bună bucată de vreme, județul Giurgiu este, aproape permanent, sub atenționări de caniculă, activitatea Direcției Județene de Transporturi continuă, ”în plin”.

După finalizarea primei etape a reviziilor pe drumurile județene, în aceste zile s-a trecut la o a doua etapă, lucrându-se pe toate drumurile din administarea Direcției, în special pentru întreținere și plombări.

„Astfel de lucrări de întreținere curentă se efectuează, în această perioadă, pe DJ 412 C Podișor – Ogrezeni, DJ 412A, sectorul de drum Ogrezeni – Buturugeni – Mihăilești – Dărăști – Adunații Copăceni, DJ 505 sectorul de drum dintre Izvoarele și DN 5A.

În paralel, împreună cu reprezentanții Poliției Rutiere, se lucrează la refacerea limitatoarelor de viteză, precum și la semnalizarea aferentă pe DJ 412C, dar și pe DJ 401A sau DJ 601.

O altă lucrare pe care o efectuăm în această perioadă este cea de toaletare și tăiere a arborilor care pot deveni un pericol pentru circulația rutieră. Aceste lucrări se efectuează pe DJ401A Găiseni – Cărpenișu, DJ 412 A Malu Spart – Ogrezeni, DJ 412B la Comana.

Alte echipe de angajați ai Direcției lucrează cu un autogreder pe DJ 504, de la Putineiu până la limita cu județul Teleorman, lucrări ce vor fi urmate de pietruiri, dacă rectificarea bugetară ne va permite acest lucru. În caz contrar, vom încerca să aducem la un nivel circulabil acest tronson de drum”, spune directorul Marius Olteanu.

Deși – așa cum spuneam la început – canicula este ”stăpână” peste județ de mult timp, aceasta nu a fost un inconvenient pentru derularea lucrărilor programate de Direcția de Transporturi.

„Am achiziționat apă pentru toți cei care au lucrat afară, chiar am și reprogramat unele lucrări. Astfel, vă pot spune că am început unele lucrări de asfaltare la orele cinci sau șase dimineața…Ba chiar și la ora trei, dacă a fost nevoie, astfel încât să finalizăm, cât de cât, lucrările, până la orele la care temperaturile deveneau insuportabile”, a mai declarat directorul Marius Olteanu.

The post Direcția de Transporturi continuă programul lucrărilor de întreținere pe drumurile județene appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Direcția de Transporturi continuă programul lucrărilor de întreținere pe drumurile județene

Comentarii

comentarii