Fără categorie

Dispozitive medicale performante la Spitalul Județean Giurgiu, donate de către Inner Wheel Danubius Giurgiu

Donatie IW 1După ce anul trecut au modernizat unul dintre saloanele Secţiei de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, reprezentantele” Inner Wheel Danubius Giurgiu” au venit şi anul acesta în sprijinul unităţii medicale din Giurgiu, făcând o nouă donaţie pentru Secţia de Pediatrie.
Din fondurile strânse la acţiunea caritabilă „Balul Primăverii”, au fost achiziţionate mai multe echipamente medicale de ultima generaţie, care luni, 12 noiembrie, au fost donate Secţiei de Pediatrie.
monitor

Echipamentele donate sunt:
– Monitor Philips Efficia CM 100, în valoare de 21.000 lei
– EKG Biocare 6 canale, în valoare de 4.000 lei
– Aspirator secreţii nazale- donaţie persoană fizică

managerul spitalul judetean giurgiu

 

„Lunar, în secţia de pediatrie sunt internaţi aproximativ 120 de copii cu spitalizare continuă şi îngrijiţi aproximativ 110 copii cu spitalizare de o zi.
Monitoarele de funcţii vitale şi electrocardiograful, existente în secţie, au o vechime de peste 10 ani, şi un grad de uzură ridicat, atât fizic, cât şi moral.
Ţinând cont de faptul că 30-40 % din solicitările pentru investigaţii sunt electrocardiogramele, iar ponderea afecţiunilor respiratorii, care necesită monitorizarea saturaţiei de oxigen şi a funcţiilor vitale, este de 70% din totalul de internări, demonstrează necesitatea imperioasă a prezenţei acestor aparate pentru îngrijirea pacienţilor. Vă mulţumim pentru această donaţie, mulţumim pentru că sunteţi un sprijin important pentru această secţie şi pentru acest spital”, a declarat Mihaela Raţă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
Drept mulţumire, la încheierea ceremoniei de donaţie, reprezentantele „Inner Wheel Danubius Giurgiu” au fost răsplătite cu flori de către micuţii pacienţii internaţi în secţia de pediatrie.Flori Spitalul Judetean GiurgiuSursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Dispozitive medicale performante la Spitalul Județean Giurgiu, donate de către Inner Wheel Danubius Giurgiu

Comentarii

comentarii