Doar un pas până când iubitorii de atletism „îşi văd visul cu ochii”: pista de la Parcul Tineretului este aproape gata

Pista de atletism de la Parcul Tineretului din municipiu este aproape gata să-și primească alergătorii.

După ce a fost modernizat Stadionul ”Marin Anastasovici”, fapt ce a impus desființarea pistei de atletism, în municipiul Giurgiu nu a mai existat nici o altă pistă unde elevii, sportivii sau alți giurgiuveni să se poată antrena. Astfel că, necesitatea construirii unei astfel de obiectiv a intrat în atenția administrației locale și în martie 2015 a fost dat ordinul de începere a lucrărilor. În acest interval au existat diverse sincope și probleme, dar din fericire, obiectivul este aproape finalizat.

În prezent, lucrările la pista de atletism sunt pe ultima sută de metri, a fost turnat tartanul și a fost marcată, vor fi realizate amenajări specifice, va fi realizat un gard de protecție, va fi iluminată corespunzător și zona va fi amenajată peisagistic.

Pista va putea fi folosită atât de profesioniști cât și de amatori, cu respectarea regulamentului de funcționare și utilizare ce va fi afișat pe panouri, în intervalul orar stabilit pentru funcționare. După executarea tuturor lucrărilor menționate, acest obiectiv de interes local și național va fi inaugurat și ulterior, pista de atletism va deveni funcțională și deschisă publicului giurgiuvean- anunţă Primăria, pe siteul oficial.

The post Doar un pas până când iubitorii de atletism „îşi văd visul cu ochii”: pista de la Parcul Tineretului este aproape gata appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Doar un pas până când iubitorii de atletism „îşi văd visul cu ochii”: pista de la Parcul Tineretului este aproape gata