Fără categorie

Doi bătrâni, salvați dintr-un apartament în flăcări, duminică seara

Un bărbat în vârstă de 95 de ani şi o femeie de 71 de ani din municipiul reşedinţă au ajuns, duminică seara, la spital după ce apartamentul în care locuiau a luat foc, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Florin Neguţ.

„Pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu care se manifesta într-un bloc situat în centrul oraşului, lângă Turnul Ceasornicului. Echipajele ISU sosite la faţa locului au evacuat două persoane din apartamentul unde se manifesta incendiul, respectiv un bărbat în vârstă de 95 de ani şi o femeie de 71 de ani, ambele persoane fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru investigaţii medicale amănunţite”, a declarat Florin Neguţ.

El a adăugat că cei doi bătrâni nu au suferit arsuri, erau conştienţi şi cooperanţi, dar arderea apartamentului era generalizată.

La faţa locului au acţionat două autospeciale cu apă şi spumă, o autoplatformă, o maşină de descarcerare, un ofiţer, 14 subofiţeri şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu.

Potrivit primelor concluzii ale pompierilor, incendiul a fost cauzat de o țigară aprinsă, lăsată în apropierea unor materiale combustibile din apartament.

www.agerpres.ro

The post Doi bătrâni, salvați dintr-un apartament în flăcări, duminică seara appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Doi bătrâni, salvați dintr-un apartament în flăcări, duminică seara

Comentarii

comentarii