Fără categorie

Două școli din Giurgiu, prinse în proiectul european ”INTEGRARE EDUCAȚIONALĂ ȘI SOCIALĂ SUSTENABILĂ PRIN ACTIVITĂȚI SPORTIVE”

Astăzi, la sediul Inspectoratului Școlar s-a desfășurat întâlnirea cu coordonatorii proiectului ”INTEGRARE EDUCAȚIONALĂ ȘI SOCIALĂ SUSTENABILĂ PRIN ACTIVITĂȚI SPORTIVE”, proiect al Universității de Educație Fizică și Sport București, în parteneriat cu Norvegian School of Sport Sciences.
La acest proiect, din Giurgiu, participă Școala Gimnazială nr.5 ”Emil Gulian” și Școala Gimnazială nr. 2 ”Mircea cel Bătrân”.
Au participat părinți, profesori și inspectori școlari.
Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 4.450.000 de euro oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală.
Obiectivul proiectului este acela de a facilita integrarea educațională și socială a unui număr de 2.600 de copii aflați în risc de excluziune, selectați din cele opt regiuni de dezvoltare ale țării, prin activități integrate bazate pe sport.

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Două școli din Giurgiu, prinse în proiectul european ”INTEGRARE EDUCAȚIONALĂ ȘI SOCIALĂ SUSTENABILĂ PRIN ACTIVITĂȚI SPORTIVE”

Comentarii

comentarii