Fără categorie

Dovada video: Când a ajuns într-adevăr ambulanţa la decesul de la Onceşti!

 

1Am promis în materialul de ieri, în care am prezentat cazul lui ” Tilică ” din Onceşti, ce a murit după ce a aşteptat timp de mai bine de o oră intervenţia ambulanţei, că vom reveni cu dovezi care arăta fără dubii că la ora 10:07  (aşa cum este trecut în registrele Serviciului de Ambulanţă Giurgiu) echipajul de pe ambulanţă nu era prezent la faţa locului. Reamintim faptul că primul apel telefonic către serviciul de ambulanţă a fost realizat la ora 9:15.
Pe lângă declaraţiile martorilor, prima dovadă materială este o fotografie realizată cu persoana decedată la ora 10:12.
Filmul, care înregistrează 21 de minute şi 20 de secunde din timpul manevrelor de resuscitare realizate de către primul echipaj, este cea mai bună dovadă. Acesta începe imediat după ce personalul după ambulanţă ajunge la caz şi se încheie la ora 10:36 şi 10 secunde.foto dovada video
Tot pe înregistrarea video se vede cum, după 6 minute şi 22 de secunde, şoferul ambulanţei solicită un al doilea echipaj, de data aceasta şi cu medic. În registrul Serviciului de Ambulanţă Giurgiu apelul este înregistrat ca fiind realizat la ora 10:21.
Corelând declaraţiile martorilor şi probele video, o aritmetică simplă ne arată că prima ambulanţă a ajuns la caz, cel mai probabil, în intervalul orar 10:14-10:16.

Puteţi spune că este vorba de o diferenţă de aproximativ 8 minute între cele scrise în hârtii şi realitate, când este însă vorba despre viaţă şi moarte, timpul se măsoară în secunde, orice întârziere poate face diferenţa.

Atenţie: Aceste imagini vă pot afecta profund emoţional!Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Dovada video: Când a ajuns într-adevăr ambulanţa la decesul de la Onceşti!

Comentarii

comentarii