Dragoș Pâslaru, ”sfântul” USR abonat la bani publici de la Dragnea și Darius Vâlcov

Dezvăluire-bombă! Unul dintre liderii PLUS a fost abonat la banii publici și a primit un contract chiar de la Liviu Dragnea. Mai mult, USR-PLUS îl va trimite în Parlamentul European, dat fiind că acesta a ocupat a treia poziție pe lista pentru europarlamentare.

Este vorba despre Dragoș Nicolae Pîslaru, fost ministru al Muncii în Guvernul Cioloș. Proaspătul europarlamentar a fost inclus de site-ul România Curată, proiectul Alinei Mungiu-Pippidi, în analiza care a creat controverse înaintea scrutinului de pe 26 mai.

Firma privată a lui Pîslaru, GEA Strategy& Consulting SA, a supraviețuit din contracte cu statul român.

Cumulat, în cei 8 ani plini de activitate (2008-2015), firma GEA Strategy&Consulting SA, cu un staff cuprins între 10 și 40 de oameni, a avut o cifră de afaceri de 41,5 milioane lei (în medie 5,2 milioane lei anual), din care Dragoș Pîslaru ne-a declarat că aproximativ 70% provin din contracte cu statul, adică în jur de 29 milioane lei. Profitul societății în cei 8 ani de funcționare a fost de 5,2 milioane lei.

Asta înseamnă o medie anuală de 650.000 lei, echivalentul a 150-170.000 euro, adică un profit de până în 30.000 euro/an pe cap de acționar. Suma reprezintă o miză care, după șpăgile vehiculate în dosarele DNA ale ultimilor ani, n-ar ajunge nici ”pe-o măsea” de rechin politic, preciza sursa citată, în 2016.

În 2010, firma sa a primit 153.510 RON de la Consiliul Județean Teleorman, condus la acel moment de Liviu Dragnea (PSD), pentru „Realizarea Strategiei de dezvoltare durabila a judetului Teleorman 2008-2013” (data atribuirii: 26.03.2010).

La ora actuală, GEA Strategy& Consulting SRL a devenit CIVITTA STRATEGY & CONSULTING SA, din acționariatul căreia nu lipsește proaspătul europarlamentar USR-PLUS.

vezi mai multe aici:  http://lumeapolitica.ro/europarlamentare-2019/nicolae-dragos-pislaru/Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Dragoș Pâslaru, ”sfântul” USR abonat la bani publici de la Dragnea și Darius Vâlcov

Comentarii

comentarii

Fără categorie
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com