Fără categorie

După ce a fost demis de la șefia filialei Giurgiu, Marin Anton a fost exclus din PNL

Mutări de ultimă oră în interiorul Partidului Național Liberal (PNL), formațiune politică la conducerea căreia se află Ludovic Orban.

Potrivit surselor noastre, Biroul Naţional al PNL a decis demiterea lui Marin Anton din funcţia de şef al filialei Giurgiu, la două săptămâni după ce acesta a declarat că ar susţine o amnistie dată de PSD pentru a scăpa şi el de problemele pe care le are cu Justiţia.

Astfel, se pare că, demiterea lui Marin Anton a trecut cu 58 de voturi „pentru“, împotrivă fiind doar 11 voturi. Anterior, o asemenea decizie a fost luată şi de Biroul Executiv.

Demiterea lui Anton de la şefia PNL Giurgiu a fost generată de o declaraţie prin care se poziţiona împotriva partidului pe tema amnistiei, în condiţiile în care el e trimis în judecată pentru luare de mită.

Concret: întrebat ce părere are despre legile Justiţiei, Marin Anton a răspuns: „Nu ma intrebati, iarăşi sunteti cu funia in casa spânzuratului. De ce ma intrebati pe mine? Eu sunt subiectiv la subiectul asta, nu am cum sa nu fiu subiectiv. Am o problemă acasa. Daca apare amnistia, am o problema acasa cu copiii, care au zis ca cel putin odata vor vota PSD-ul. Daca dau chestia asta cu amnistia «noi odata vom vota PSD-ul», nu stiu la care alegeri, dar indiferent de situatie noi odata vom vota PSD-ul pentru ca ti-a adus linistea. Asta e si cu nevasta-mea”. 

www.psnews.ro

The post După ce a fost demis de la șefia filialei Giurgiu, Marin Anton a fost exclus din PNL appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: După ce a fost demis de la șefia filialei Giurgiu, Marin Anton a fost exclus din PNL

Comentarii

comentarii