Fără categorie

După șapte ani cu Nicolae Barbu, plânge lumea după Lucian Iliescu!

Nu credeam că voi mai scrie vreodată despre fostul primar Lucian Iliescu, împăratul ”decedat” politic și administrativ cu ani buni în urmă.

Dar, iată că, încă o dată se arată cum încurcate sunt căile Domnului și…neasfaltate ale domnului. Ale domnului primar actual, zic, cel pe care, un grup de cetățeni l-ar vrea înlocuit cu fostul.

Mai precis, a luat ființă pe facebook un grup unde sunt invitați să se înscrie toți cei care l-ar vrea ”înviat” pe Lucian Iliescu” Adică cei care ar vrea ca acesta să participe la viitoarele alegeri pentru Primăria Giurgiu.

Nasol! Nasol zic, pentru domnul Barbu care a fost votat ca un salvator iar acum, după două mandate să regrete lumea că l-a votat.

iliescu

Scopul grupului este unul clar: ”să-l convingem pe Lucian Iliescu să candideze din nou pentru funcția de primar”:

iliescu1

Puțin probabil ca Iliescu să mai vrea sau să mai poată dar ideea în sine este o palmă peste  mandatul lui Nicolae Barbu, o reacție a cetățenilor care ar pune pe gânduri orice edil.

De ce să să-l regrete cetățenii pe predecesorul tău? Vom vedea care sunt reacțiile oamenilor și cum vor face ei bilanțul adevărat, neromanțat al mandatelor acualului primar. Revenim!😉

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: După șapte ani cu Nicolae Barbu, plânge lumea după Lucian Iliescu!

Comentarii

comentarii