Nu credeam că voi mai scrie vreodată despre fostul primar Lucian Iliescu, împăratul ”decedat” politic și administrativ cu ani buni în urmă.

Dar, iată că, încă o dată se arată cum încurcate sunt căile Domnului și…neasfaltate ale domnului. Ale domnului primar actual, zic, cel pe care, un grup de cetățeni l-ar vrea înlocuit cu fostul.

Mai precis, a luat ființă pe facebook un grup unde sunt invitați să se înscrie toți cei care l-ar vrea ”înviat” pe Lucian Iliescu” Adică cei care ar vrea ca acesta să participe la viitoarele alegeri pentru Primăria Giurgiu.

Nasol! Nasol zic, pentru domnul Barbu care a fost votat ca un salvator iar acum, după două mandate să regrete lumea că l-a votat.

iliescu

Scopul grupului este unul clar: ”să-l convingem pe Lucian Iliescu să candideze din nou pentru funcția de primar”:

iliescu1

Puțin probabil ca Iliescu să mai vrea sau să mai poată dar ideea în sine este o palmă peste  mandatul lui Nicolae Barbu, o reacție a cetățenilor care ar pune pe gânduri orice edil.

De ce să să-l regrete cetățenii pe predecesorul tău? Vom vedea care sunt reacțiile oamenilor și cum vor face ei bilanțul adevărat, neromanțat al mandatelor acualului primar. Revenim!😉

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: După șapte ani cu Nicolae Barbu, plânge lumea după Lucian Iliescu!

După șapte ani cu Nicolae Barbu, plânge lumea după Lucian Iliescu!

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com