Fără categorie

Echipă nouă de conducere la filiala Giurgiu a USR

În urma demisiei lui Cosmin Andronache, fost președinte al filialei județene a USR, ca urmare a scandalurilor din media națională în care acesta a fost implicat, locul de lider al formațiunii politice amintite a rămas liber. 
În aceste condiții, cu câteva zile în urmă, așa cum se precizează într-un comunicat de presă transmis de filiala Giurgiu a USR, au avut loc alegeri pentru organele de conducere ale filialei județene. 
„A fost ales un nou președinte, în persoana domnului Mircea Poenaru, și o nouă componență a Biroului Județean, mult mai extinsă, în concordanță cu stadiul actual de dezvoltare dar și de reprezentativitate al comunităților locale din județ, după cum urmează: Liviu Pencea, Mugur Burcescu, Gheorghe Secară, Stelian Bigan, Florin Chițu, Vișinel Bălan, Ciprian Alexandru și Florian Răduca”, se arată în comunicatul  USR Giurgiu. 
Cosmin Andronache, ca urmare a constatării unei stări de conflict de interese, a fost suspendat și din calitatea de membru USR, pentru o perioadă de 90 de zile. 
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Echipă nouă de conducere la filiala Giurgiu a USR

Comentarii

comentarii