Fără categorie

Echipamente noi pentru Spitalul Judeţean Giurgiu

Mina+ TudoseMarian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, a participat marţi, 9 ianuarie, la invitaţia Ministerul Sănătăţii, Florian Dorel Bodog, la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziţia a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanţă Magnetică (RMN) şi 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea şi partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN), eveniment la care a participat şi premierul Mihai Tudose .
Prin accesarea cu succes a programului Ministerului Sănătăţii, prin Proiectul privind Reforma în Sectorului Sanitar – Îmbunătăţirea Calităţii şi Eficienţei Sistemului Sanitar – Împrumut nr. 83620 – RO, finanţat prin Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD) Consiliul Judeţean Giurgiu şi Spitalul Judeţean de Urgenţă vor beneficia de un Computer Tomograf şi sistemul complet informatic de imagistică PACS.
„Țin să mulțumesc Guvernului României pentru facilitățile și ajutorul oferit județului Giurgiu pentru Spitalul Județean. Acest lucru vorbeşte despre atitudinea pe care o au guvernanții faţă de noi, cei din teritoriu, din Giurgiu și nu numai. Avem foarte multe proiecte comune pe care am convingerea că le vom duce la bun sfârșit împreună.
Mulţumesc domnul premier Tudose pentru sprijinul pe care îl acordă permanent pe diverse proiecte, acest sprijin fiind foarte important pentru noi! „, a declarat Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean.Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Echipamente noi pentru Spitalul Judeţean Giurgiu

Comentarii

comentarii