Fără categorie

Elevii de la Școala 7 și cei de la Maiorescu învață – din nou – numai on-line!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 13.10.2020, în ședință online, a aprobat următoarele măsuri:

Se aprobă scenariul 3 de funcţionare pentru Şcoala Gimnazială nr. 7 Giurgiu şi Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu.

Se aprobă scenariul 2 de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din comunele Bolintin Deal, Gostinari, Grădinari şi Slobozia din judeţul Giurgiu.

Se aprobă scenariul 1 de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din comunele Frăteşti, Hotarele şi Ulmi din judeţul Giurgiu.

 

Măsurile au fost aprobate pe baza ratei incidenţei cumulative COVID-19 la 1.000 de locuitori, pe localităţi, pe ultimele 14 zile, a creşterii numărului cazurilor de elevi depistaţi pozitiv, precum și pe baza propunerilor consiliilor de administraţie ale Școlii Gimnaziale nr. 7 Giurgiu şi ale Colegiului Naţional „Ion Maiorescu” din municipiul Giurgiu, ale Școlii Gimnaziale nr. 1 Grădinari, ale Școlii Gimnaziale nr. 1 Slobozia, ale Școlii Gimnaziale nr. 1 Gostinari şi ale Școlii Gimnaziale „Banu Băleanu” Bolintin Deal din judeţul Giurgiu, respectiv a propunerilor consiliilor de administraţie ale Școlii Gimnaziale nr. 1 Frăteşti, ale Școlii Gimnaziale „Nicolae Lahovary” Trestieni, ale Școlii Gimnaziale nr. 1 Poenari şi ale Liceului „Udrişte Năsturel” Hotarele din judeţul Giurgiu, propunerile fiind avizate de Direcția de Sănătate Publică Giurgiu și de Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu.

 

Biroul de Presă al Instituției Prefectului Județul Giurgiu

The post Elevii de la Școala 7 și cei de la Maiorescu învață – din nou – numai on-line! appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Elevii de la Școala 7 și cei de la Maiorescu învață – din nou – numai on-line!

Comentarii

comentarii