Fără categorie

Elicopterul SMURD, din nou la Giurgiu. Accident la Alidora

Un elicopter SMURD a fost solicitat luni să intervină pentru a transporta la un spital din Capitală victimele unui accident rutier produs pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Poliţiei Rutiere Giurgiu, Marian Popescu.

„Cu puţin timp în urmă poliţiştii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pe DN 5 după ce un autoturism s-a răsturnat în şanţ. Din primele cercetări a reieşit faptul că autoturismul se deplasa spre Bucureşti cu o viteză de 170 de kilometri la oră, iar în dreptul pădurii Alidora, la aproximativ 20 de kilometri de Giurgiu, s-a răsturnat în şanţ”, a precizat şeful Poliţiei Rutiere Giurgiu.

Potrivit acestuia, în maşină se aflau un bărbat în vârstă de 36 de ani din Giurgiu şi o femeie în vârstă de 30 de ani pentru preluarea cărora a fost solicitat un elicopter SMURD.

Poliţiştii giurgiuveni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi cercetează cauzele şi împrejurările care au dus la producerea accidentului.

www.agerpres.ro

The post Elicopterul SMURD, din nou la Giurgiu. Accident la Alidora appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Elicopterul SMURD, din nou la Giurgiu. Accident la Alidora

Comentarii

comentarii