Fără categorie

Este mare aglomerație în mijloacele de transport din Giurgiu

Giurgiuvenii călătoresc in mijloace de  transport supraaglomerate si    cam puține. Un proiect al municipalitătii ar  urma să schimbe situatia, dar deocamdata trebuie gasită urgent o soluție. Ploile si vremea friguroasă ce vor  veni curând,  vor aglomera si mai tare aceste  autobuze,iar transportul în oraș riscă să devină un adevarat  calvar.

Cu ocazia mai multor  conferințe de presă, primarul municipiului Giurgiu,Nicolae Barbu a anunțat că giurgiuvenii vor avea stații de autobuz  moderne, dotate cu timere pentru ergonomizarea timpului cetățenilor. Transportul în comun din municipiul Giurgiu, urmează a fi modernizat la standarde europene , microbuzele vor fi dotate cu prize, aer condiționat și multe alte asemenea îmbunatațiri, conform unui  proiect  de modernizare a transportului public.

Până când toate acestea  vor fi realitate,  giurgiuvenii mai au de tras. Microbuzele sunt neîncăpătoare , poate și prea puține, ca și personalul, ori nu sunt mulți oameni interesați de un asemenea job de șofer , de când –după cum a anunțat dl. Primar-au fost montate în interiorul autobuzelor , camere video de supraveghere. Asta deoarece nu se prea vindeau bilete, deși  numeroșii pasageri plăteau calatoria.

Conform declaraițiilor edilului, unii dintre șoferi chiar ar fi predat cheile autobuzelor în urma acestei măsuri.

Poate măcar la orele de vârf cand vin si pleacă  elevii către unitățile de învățămant  ar trebui gasită o soluție, mai ales ca urmează, în scurt timp, să ne confruntăm cu vremea rece si umedă . Este mare aglomerație în mijloacele de transport  din Giurgiu.

Camelia SachettiSursa: http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Este mare aglomerație în mijloacele de transport din Giurgiu

Comentarii

comentarii