Exclusiv: Un criminal în serie a fost prins la Cucuruzu. Discuţiile telefonice avute de către criminal cu una dintre victime

IMG_4188O crimă oribilă a avut loc în noaptea zilei de vineri – sâmbătă, 16 iunie, în satul Cucuruzu, comuna Răsuceni.
Un criminal şi violator în serie a lovit din nou. Victima este o bătrână, în vârstă de 77 de ani, care a fost violată şi ucisă cu sadism.
În urmă cu doar două luni, criminalul a violat o tânără în vârstă de 19 ani şi a avut o altă tentativă de viol.
Deşi avea un cazier impresionat, 26 de ani de puşcărie, justiţia a considerat că nu reprezintă un pericol social şi a fost lăsat în libertate.
Era o bombă cu ceas, care putea să explodeze oricând. Autorităţile locale au transmis un semnal de alarmă oamenilor legii, dar nu au fost luate în seamă.
Ceea ce era inevitabil, s-a întâmplat.

„- Eu am recunoscut violul, aştept la instanţă. Acum sunt în concediu ăştia.. mă arestează? Care este problema? Am făcut eu 26 de ani de puşcărie, 3 ani trec repede. O să merg în dormitor, muncesc şi o să duc o viaţă de boss în puşcărie.
Tu, însă, nu o să scapi de mine toată viaţa, o să te urmăresc peste tot. Nu o să scapi de mine toată viaţa, să ştii asta! „, este un fragment dintr-o convorbire telefonică pe care criminalul a avut-o cu una dintre victimele sale.
Deşi ameninţările erau mai mult decât evidente, acesta a fost lăsat în libertate.
Întregul film al crimei, violurilor, înregistrări telefonice şi declaraţiile victimelor le vom prezenta în zilele următoare pe www.giurgiupesurse.ro.Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Exclusiv: Un criminal în serie a fost prins la Cucuruzu. Discuţiile telefonice avute de către criminal cu una dintre victime