Fără categorie

Feerie de culoare în comuna Prundu: Au fost aprinse luminile pentru sărbătorile de iarnă

Prundu 1Luminile feerice de sărbători din comuna Prundu au fost aprinse şi în acest an, conform tradiţiei, în seara în care Moş Nicolae pune daruri în ghetuţele copiilor.
Peste 600 de decoraţiuni stradale împodobesc anul acesta străzile din comună:Maria si Catalin Corbea

” Am aprins luminiţele în seara acesta pentru ca Moş Nicolae să găsească mai repede drumul către toţi copiii. Ştim cât sunt de importante pentru ei sărbătorile de iarnă, iar împodobitul cum se cuvine al comunei contribuie la crearea atmosferei de basm specifică acestor sărbători. Îmi doresc ca toţi locuitorii să se bucure de sărbători liniştite şi fericite.”, ne-a declarat Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu.
Şi în acest an Moş Nicolae a venit pentru locuitorii din Prundu cu tolba plină: toate străzile din comună sunt împodobite cu ghirlande, iar pe străzile principale a u fost montate anul acesta instalaţii noi.Prundu 5
Comuna Prundu a devenit de mai mulţi ani unul dintre principalele puncte de atracţie din judeţ în preajma sărbătorilor de iarnă, prin modul în pe care primarul comunei, Cătălin Corbea, reuşeşte să amenajeze localitatea pentru aceste sărbători.Prundu 3 Prundu 4Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Feerie de culoare în comuna Prundu: Au fost aprinse luminile pentru sărbătorile de iarnă

Comentarii

comentarii