Sezonul cald vine cu incendii violente în judeţ, unde, în mai puţin de 12 ore, pompierii au avut de-a face cu două astfel de evenimene, soldate cu importate pagube materiale.

Primul incendiu a izbucnit în jurul orei 4.00:

„In aceasta dimineata, în jurul orei 04:00, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei locuințe din localitatea Frătești.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu cu 12 subofițeri și un ofițer.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri, s-a constatat că incendiul se manifesta la anexele a două proprietăți.

S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars cinci anexe gospodărești, aproximativ cinci tone de lemne pentru iarnă, electrocasnice și o tonă de grâu.

Echipajul SMURD prezent la fața locului a acordat primul ajutor calificat unei persoane care a suferit un atac de panică.

Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric” – anunţau pompierii vineri dimineaţă.

La nici 12 ore, un alt incendiu izbucnea, tot într-o localitate din mediul rural:

„Este vorba despre un incendiu izbucnit în jurul orei 15:00 la anexa unei locuinte din localitatea Plopsoru.

La fata locului au fost mobilizate 5 ASAS și o autocisterna din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu, Gărzii de Intervenție Greaca, Punctului de Lucru Călugăreni.

La sosirea echipajelor de pompieri arderea era generalizată la o anexă unde erau depozitate furaje pentru animale.”

După circa o oră şi jumătate, încă se lucra la lichidarea incendiului, urmând ca, după finalizarea intervenţiei, să se stabliească pagubele produse şi cauza probabilă.

The post Focul face ravagii în judeţ. Două incendii în mai puţin de 12 ore appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Focul face ravagii în judeţ. Două incendii în mai puţin de 12 ore

Focul face ravagii în judeţ. Două incendii în mai puţin de 12 ore

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com