Fără categorie

Fostul lider ALDE Giurgiu, Constantin Basangiac, s-a înscris în PSD

Fostul lider ALDE Giurgiu, avocatul Constantin Basangiac, a fost prezent, astăzi, în conferința de presă organizată la sediul PSD alături de președintele Marian Mina și deputatul Elena Dinu.

El a prezentat motivele care l-au determinat să se alăture echipei social democrate după ce ALDE a fuzionat cu partidul lui Victor Ponta, Pro România:

”Motivele pentru care am vent în PSD sunt strict personale. Toți cnd trec laun alt partid vin cu fraze de genul  n-am fost mulțumit, nu m-am regăsit, nu m-au ajutat….Nu! Eu vă spun așa: am lucrat bine în ALDE, am fost apreciat, dar partidul s-a prăbușit în sondaje după despărțirea de PSD, alături de care a făcut o guvernare bună. Din 2010 am început în politică cu un partd mic,  PC. Apoi în PLR, transformat în ALDE care acum fuzionază cu Pro România. am tot muncit la construit și reconstruit de partide, fie ca președinte , fie ca membru. Întotdeauna am muncit pentru binele celor din societatea românească și nimeni nu mă poate acuza de ceva nelegal în activitatea mea.

Astăzi, vin în PSD cu aceleași gânduri. PSD se reconstruiește iar eu doresc să contribui la reconstrucția organizației și îmi doresc să vină alături de noi oameni cu aceleași preocupări.

Un alt motiv este prietenia cu Marian Mina, ne-am sprijinit tot timpul și am convingerea că împreună vom face lucruri bune!”, a spus Constantin Basangiac.

Constantin Basangiac va fi vicepreședinte al organizației județene a PSD Giurgiu.

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Fostul lider ALDE Giurgiu, Constantin Basangiac, s-a înscris în PSD

Comentarii

comentarii