Fără categorie

Fresenius NephroCare România inaugureaza în Giurgiu o nouă locație a centrului de dializă. În centrul de dializă funcționează și singurul cabinet de nefrologie din județ

csm_professionals1_b1984a10da

 

Fresenius NephroCare România, liderul național al pieței de servicii private de dializă, deschide în Giurgiu o nouă locație unde se va muta centrul de dializă deja existent, al 8-lea centru Fresenius din regiunea Munteniei.

Noul centru dispune de 25 de aparate de dializă Fresenius, are o capacitate de tratament de 150 pacienți si are 37 de angajați. Clinica Fresenius este singura care deservește locuitorii din judetul Giurgiu, atât în ceea ce privește tratamentul prin dializă cât și consultațiile de nefrologie.

Noua clădire din Bd. București nr. 27 C vine cu noi standarde de calitate și are o echipă profesionistă formată din medici, psiholog, nutriționist și asistenți medicali.

În cadrul centrului va funcționa unicul cabinet de nefrologie din județ și avem în perspectivă să deschidem și alte cabinete, în funcție de disponibilitatea medicilor. Chiar dacă în Giurgiu nu există medici nefrologi, din dorința de a ne respecta angajamentul față de pacienți, asigurăm asistența medicală în fiecare zi, cu medici devotați care vin din afara orașului”, a declarat Dr. Alexandru Ciolan, Director General Fresenius NephroCare România.

Primul centru de dializă privat din județul Giurgiu deschis în 2010 de un investitor local a fost preluat in 2014 de catre Fresenius NephroCare. De la înființare și până în prezent numărul de pacienți dializați aproape s-a dublat, demonstrând astfel că cei mai mulți pacienți au optat pentru tratament în județul de domiciliu în locul tratamentului în Bucuresti.

Piață privată de servicii de dializă s-a dezvoltat într-un ritm foarte alert în perioada 2009 – 2014, iar acum discutăm despre o piață matură care se concentrează pe investiții în calitate, în ciuda dificultăților ce țin în principal de resursa umană limitată și de creșterile accentuate ale costurilor din ultimii ani”, a completat Dr. Ciolan.

Anul trecut 13.169 pacienți români au urmat tratamente de dializă. Dintre aceștia, 88% au ales centrele private de dializă.

Fresenius NephroCare România deține în prezent 36 centre de dializă în care sunt tratați aproximativ 6000 de pacienți.

Fresenius Medical Care este liderul mondial în echipamente de dializă și servicii pentru pacienții cu boală cronică de rinichi, din care 3,2 milioane urmează un tratament prin dializă. În cele 3.827 de centre din întreaga lume, Fresenius Medical Care asigură dializa pentru 329.085 pacienți. Fresenius Medical Care este listată la Frankfurt Stock Exchange (FME) și New York Stock Exchange (FMS).Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Fresenius NephroCare România inaugureaza în Giurgiu o nouă locație a centrului de dializă. În centrul de dializă funcționează și singurul cabinet de nefrologie din județ

Comentarii

comentarii