Gata motivarea deciziei de condamnare a lui Dragnea in dosarul angajărilor de la DGASPCG Teleorman

Motivarea deciziei de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru instigare la abuz, în dosarul angajărilor de la DGASPC Teleorman a fost finalizată. Cel mai probabil urmează recursul.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au finalizat motivarea deciziei de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru instigare la abuz, în dosarul angajărilor de la DGASPC Teleorman. Anuntul a fost făcut chiar de Antena 3.

„Înalta Curte, ÎN OPINIE MAJORITARĂ, apreciază că în cauză din coroborarea probelor administrate rezultă faptul că inculpatul Dragnea Nicolae Liviu a fost cel care, cu intenție, folosindu-se de influență, autoritatea și puterea conferită de funcțiile deținute – președinte atât al organizației județene a P.S.D. Teleorman, cât și al Consiliului Județean Teleorman – a determinat-o pe inculpata Alesu Floarea să săvârșească infracțiunea de abuz în serviciu”.

„În reușita demersului său infracțional, inculpatul Dragnea Nicolae Liviu s-a folosit, deliberat, de ascendentul moral pe care-l avea față de inculpata Alesu Floarea”, se mai arată în motivare.

Urmatorul pas in acest caz este recursul.

Daca luam in considerare faptul ca si la Giurgiu “Gurile rele” spun ca exista familii întregi angajate “pe pile” ar trebui ca si aici sa se deschidă niște anchete nu? 

Camelia SachettiSursa: http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Gata motivarea deciziei de condamnare a lui Dragnea in dosarul angajărilor de la DGASPCG Teleorman

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com