Fără categorie

Giurgiu, victima asaltului politic dat de PNL asupra instituțiilor publice

 

Trei, șefi de instituții publice din Giurgiu au căzut victime ale ofensivei peneliste de acaparare a instituțiilor publice prin numirea unor persoane agreate de partid.

Direcția Sanitar Veterinară, Direcția de Sănătate Publică dar și Casa Județeană de Asigurări de Sănătate sunt cele trei instituții care dintr-un foc, vor avea șefi noi.

De ce au fost schimbați cei vechi? Ce anume din activitatea lor nu a fost conform fișei postului? Nu se știe, și pentru acest PDL deghizat în PNL nu contează.

În 2009, cu un singur pix, cel al lui Emil Boc, și într-o singură noapte, au fost demiși 20 de prefecți și toți secretarii de stat numiți anterior de PSD.

Era nevoie de un control total asupra deconcentratelor înaintea alegerilor.

Între timp legile s-au mai schimbat și demiterile nu se mai pot face atât de ușor pentru că pot fi contestate și multe procese au fost contestate.

Dar când țara este ”decimată” de Covid-19, decretăm stări de urgență, alertă maximă, minimă, de oricare ar fi, numai să restrângem  drepturi constituționale și atunci putem să dăm afară și să numim pe cine vrem noi.

La Giurgiu, dintre cei nou numiți doi sunt redistribuiți din alte județe că doar nu poate nimeni să rămână fără un loc căldulț pe banii statului când te numești liberal.

Deci ați înțeles că până când nu vor avea schimba și coada de la mătură în fiecare instituție cu oameni de partid nu veți scăpa de indiferent de niciun fel de stare fiindcă după toate astea va urma o stare de rahat pentru multă vreme de aici înainte.

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Giurgiu, victima asaltului politic dat de PNL asupra instituțiilor publice

Comentarii

comentarii