Fără categorie

Giurgiuvenii din Comana şi Găiseni au încredere în echipa PSD Giurgiu

Duminică, 30 august, destinaţiile de campanie ale echipei PSD Giurgiu au fost Comana şi Găiseni.

La Comana, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a fost primit cu entuziasm de săteni care ştiu că tot ceea ce s-a realizat în comuna respectivă, în ultimul mandat, se datorează PSD. Vorbim despre fonduri date prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, dar şi de sprijinul acordat administraţiei locale de către Consiliul Judeţean Giurgiu, condus de Marian Mina. Oamenii au fost bucuroși să stea de vorbă cu social-democraţii giurgiuveni şi au spus că vor susţine echipa PSD Giurgiu pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a județului!

Comănenii i-au transmis preşedintelui CJ Giurgiu, Marian Mina, candidat pentru un nou mandat, că are întreaga lor susţinere!

La Găiseni, PSD Giurgiu are un tânăr candidat, ambiţios şi apreciat de consătenii săi, George Florea. El are, la rândul său, o echipă de tineri pregătiţi, entuziaşti şi hotărâţi să schimbe în bine comuna în care locuiesc.

Echipa de campanie a PSD Giurgiu şi Marian Mina, candidat PSD Giurgiu pentru un nou mandat la şefia Consiliului Judeţean Giurgiu, au fost, duminică, 30 august, alături de George Florea şi au mers împreună în satul Căscioarele. Au discutat cu toţi cei pe care i-au întâlnit, au vorbit despre problemele sătenilor, dar mai ales despre soluţii la acestea. Soluţii pe care administraţia social-democrată a demonstrat că le găseşte, pentru modernizarea şi dezvoltarea fiecărei unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Giurgiu.

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Giurgiu, CUI mandatar 21200019

The post Giurgiuvenii din Comana şi Găiseni au încredere în echipa PSD Giurgiu appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Giurgiuvenii din Comana şi Găiseni au încredere în echipa PSD Giurgiu

Comentarii

comentarii