Fără categorie

Haos la PNL: Marin Anton se joacă de-a șeful și-i pune pe fugă pe contestatari!

Ei, bine, așa cum anticipam astăzi, informațiile noastre au fost corecte cu privire la ședința convocată de Anton în această seară, în sensul că ea a avut loc.

Ignorând demiterea lui de la șefia filialei de către BPN, Anton se dă în continuare șef, și astă seară, în fața unui auditoriu consistent al BPJ a prezentat strategia lui pentru alegeri, alea…alea, chestii de partid. Asta nu înainte de a-i asigura că el va reveni pe funcție, că e doar o chestiune de zile până când va câștiga. Și ăia l-au crezut!

f30a24ea-69ca-4657-9bce-9e7759f2414c

Să mori de râs, nu alta: Anton, care practic nu mai e șeful filialei (asta e clar), ține ședințe în sediul partidului, în timp ce ceilalți, care l-au lucrat, dar sunt în funcții, dau ture pe afară și se încălzesc prin cârciumile din zonă unde clocesc planuri de răzbunare.

Băi, ce e acolo la voi ? Ca să știm și noi cum votăm, că ne-ați zăpăcit de tot! Cum e cu gata, restart, megem pe alt drum! …

Eu zic că dacă tot dau ture pe afară, ”familiile” contestatoare să se uite și dacă mai sunt toate țiglele pe sediu, că s-ar putea ca de acolo să li se tragă!

Așteptăm alt episod!

M.B

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Haos la PNL: Marin Anton se joacă de-a șeful și-i pune pe fugă pe contestatari!

Comentarii

comentarii