Fără categorie

Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 10 – 16 septembrie 2018

horoscopBerbec
Este momentul oportun pentru un nou start în plan profesional sau pentru a găsi noi remedii, în cazul unei probleme de sănătate. Ai ocazia să dai startul unui nou regim de viață sau alimentar, poți să primești vești legate de o eventuală schimbare de job. Pe de altă parte se cere mai multă precauție, în ceea ce privește plata unor taxe și impozite sau într-o relație de afacere. Nu există cale de mijloc fiind indicat să discuți ferm, deschis, fără să apelezi la tertipuri sau compromisuri pentru a încerca astfel să obții anumite avantaje de natură financiară. Este foarte posibil să apară confuzii legate de o relație intimă, de amor sau poți intra în posesia unui secret care te va ajuta să iei o decizie clară. La sfârșit de săptămână ai ocazia să vezi partea plină a paharului și să o lași mai ușor cu munca. Se anunță o călătorie departe de casă sau reluarea unei colaborări cu persoane aflate în străinătate.

Taur
Este timpul să pui la treabă creativitatea, imaginația și astfel să concretizezi idei originale care vor uimi colegii sau colaboratorii. Te descurci chiar și în cele mai ciudate situații reușind să surprinzi cu talentul oratoric, capacitatea de a găsi soluții salvatoare în situații critice. Nimic nu este prea mult pentru tine, mai ales dacă ți se cere să ai răbdare, calm, înțelegere față de anumite persoane cu care se pare că îți este cam greu să colaborezi. Știi cum să te faci remarcat în mediul de lucru, în ciuda adversităților și atacurilor venite din partea invidioșilor. Nu ai decât să îți vezi liniștit de treaba ta și să nu te lași influențat de răutăți. La sfârșit de săptămână pui mai mult accent pe relația cu partenerul de viață și ai ocazia să te bucuri de banii veniți de pe urma unei vânzări, o moștenire sau prin intermediul partenerului de viață.

Gemeni
Este o perioadă în care poți să dai startul unei activități importante legate de casă, de propriul domiciliu eventual te poți muta în altă locație. Este timpul să te preocupi mai mult de casă, de propria gospodărie sau de relația cu proprii părinți. Se cere mai multă precauție în ceea ce privește propria sănătate, îndeosebi dacă este vorba de probleme ale rinichilor. Sunt favorizate proiectele profesionale, schimbările pe care vrei să le faci la locul de muncă. Se cere mai multă atenție în relația cu propriul copil. Nu este cazul să exagerezi, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus, îndeosebi dacă ești implicat într-o relație de amor. La sfârșit de săptămână este timpul să fii mult mai atent la sfaturile venite din partea unei persoane mai în vârstă.

Rac
Sunt favorizate studiile, negocierile sau orice activitate care vizează comerțul, schimbul de informații. Fii mult mai atent, mai ales dacă ai de susținut vreun examen, un interviu și nu te lăsa influențat de exigența examinatorului. Știi cum să te descurci în situații imprevizibile, cât timp nu dai înapoi ca racul. Fii atent la detalii și nu accepta orice formă de colaborare, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșit de săptămână ești predispus la unele probleme legate de relația cu persoana iubită. Fii prudent la ceea ce faci și spui. În ultima zi a săptămânii ar fi cazul să te preocupi mai mult de propria sănătate.

Leu
În această săptămână se va pune mai mult accept pe bani, câștiguri care vin, nu doar din muncă proprie dar și prin intermediul partenerului de viață sau a unei eventuale vânzări avantajoase. Se poate vorbi și despre favoruri de natură materială, o posibilă mărire de salariu sau o primă destul de consistentă. Fii mult mai atent la relația cu proprii părinți întrucât ești predispus la certuri, reproșuri, tot felul de neplăceri pe care este posibil să le exprimi vehement. Controlează-ți tonul și las-o mai ușor cu ego-ul. La sfârșit de săptămână porți discuții intense cu persoana iubită pe tema locuinței, a unei schimbări de domiciliu.

Fecioară
Ești mult mai deschis către comunicare, analiză, ai capacitatea de a găsi răspunsuri la situații care păreau fără ieșire. Te remarci prin capacitatea de a acumula multe informații, într-un timp destul de scurt, știind cum să le vii în ajutor și celor din mediul tău, ori de câte ori ți se cere ajutorul. Se cere mai multă atenție în ceea ce privește lucrul cu acte, documente oficiale întrucât ești predispus la sancțiuni, pierderi de informații sau sancțiuni. Nu te angaja într-o colaborare care pune semne de întrebare, încă din start. Cu cât ești mai atent la detalii și scotocești dincolo de aparențe, cu atât mai mult va fi în avantajul tău. La sfârșit de săptămână ești predispus la certuri cu familia sau la piedici legate de tot ceeace ține de casă sau o afacere imobiliară.

Balanță
Avem de-a face cu un început de săptămână dedicat introspecției și în privința a tot ceea ce ține de latura spirituală a vieții. În acest fel se pare că reușești să te detașezi de eventualele probleme de natură financiară. Se pare că astrele lucrează în favoarea ta pentru a găsi soluții care țin, fie de un obținerea unui credit avantajos, fie a unui nou contract de muncă, mult mai avantajos. Totul ține de modul în care negociezi, cât de sigur ești pe experiența ta profesională, pe capacitatea de a te integra într-un nou mediu de lucru. Nu te iluziona în ceea ce privește o relație sentimentală. Fii mult mai atent la eventualele dezamăgiri venite din partea unor prieteni. La sfârșit de săptămână ești mult mai dedicat studiului sau poți să faci o călătorie la rude apropiate.

Scorpion
În această perioadă ești mai atent la relația cu prietenii de la care se pare că ai mari așteptări. Ai ocazia să te implici într-un nou grup, o asociație de unde ai șansa de a obține anumite avantaje, chiar și de natură materială. Este timpul să fii mult mai prudent în ceea ce privește relația de mariaj și să nu crezi chiar tot ce ți se promite. Nu te grăbi să rupi o relație, până când nu deții suficiente informații. Este foarte posibil să nu îți convină ce auzi dar, pe de altă parte, ai ocazia să pui capăt definitiv unei relații care te-a epuizat, din punct de vedere emoțional. La sfârșit de săptămână ai ocazia să valorifici resursele de care dispui pentru a da startul unor acțiuni ce vizează casa, familia.

Săgetător
Ai ocazia să demarezi un proiect ambițios în plan profesional. Știi să îți exprimi punctul de vedere clar, cu fermitate atrăgând atenția superiorilor datorită curajului și voinței de care dai dovadă. Primești susținerea unor prieteni pentru a te integra într-o asociație menită să te promoveze, să ajungi acolo unde ți-ai propus. Este momentul să acorzi mai mult timp și atenție laturii spirituale ale vieții, eventual vei face un pelerinaj la locașuri sfinte. În ultima zi a săptămânii te simți în formă, în ciuda unor eventuale probleme de natură sentimentală.

Capricorn
Este un început de săptămână favorabil pentru a achita taxe, impozite, facturi sau pentru a rezolva anumite aspecte care țin de o instituție. Nu este exclus să fii luat prin suprindere de un șef, o persoană cu funcție de răspundere. Ai ocazia să pleci la drum lung, posibil chiar în interes profesional. Nu te entuziasma prea tare, în ceea ce rpivește o relație de prietenie sau dacă ai ales să faci parte dintr-un grup, o asociație. Cel mai probabil vei fii dezamăgit și ajungi la certuri, eventual ai parte de pierderi de natură financiară datorate unor confuzii. La sfârșit de săptămână este momentul să îți dedici mai mult timp introspecției și să te preocupi mai mult de propriul suflet.

Vărsător
Relația cu cei din jur capătă o conotație aparte, încă de la începutul săptămânii. Se discută mult despre finanțe, posibilități noi de a câștiga mai mulți bani și din alte surse decât din propriul salariu. Ai ocazia să dezvolți o relație de amor și să faci promisiuni pe care, din păcate, nu le vei putea onora. Se recomandă mai multă atenție la ceea ce promiți pentru că s-ar putea ca lucrurile să se întoarcă împotriva ta. La sfârșit de săptămână ești predispus la probleme de relaționare cu persoane care dețin funcții de răspundere. De evitat orice compromis întrucât riști să dărâmi un edificiu datorită unei doze prea mare de încredere în propria persoană.

Pești
Relația cu partenerul de viață este foarte intensă, ba chiar ai putea să ajungi la demararea unui proiect comun din care să obții și avantaje de natură financiară. Nu te baza pe sfaturile unor prieteni. Este foarte important să privești dincolo de aparențe și să o lași mai ușor cu destăinurile, mai ales dacă implică și relația de mariaj sau eventuale probleme în relația cu propriul copil. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la neplăceri venite din partea unei rude apropiate aflată departe, eventual în străinătate. Fii prudent, dacă te-ai decis să faci o schimbare legată de domiciliu sau în plan profesional. Nu te grăbi să scoți bani din buzunar, până când nu te-ai consultat și cu partenerul de viață.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela CernatSursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 10 – 16 septembrie 2018

Comentarii

comentarii