Fără categorie

Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 3 – 9 septembrie 2018

horoscop

Berbec
Este un început de săptămână dinamic, plin de neprevăzut la capitolul călătorii, relația cu rudele apropiate fiind mare nevoie de mobilizare și atenție din partea ta pentru a trece cu bine peste o anumită stare de tensiune. Chiar dacă este posibil să nu îți iasă lucrurile chiar așa cum ți-ai propus în plan profesional va trebui să fii prudent la asocierile pe care le faci, la ce atitudine adopți în relația cu superioprii sau ce responsabilități îți asumi în cadrul unui proiect profesional. Nu este cazul să ieși la înaintare, până când nu deții toate datele problemei, fie că este vorba de serviciu, fie că trebuie să intervii pentru a-ți ajuta propriul copil. La sfârșit de săptămână se mai lămuresc anumite aspecte legate de propria sănătate și de eventuale neclarități ce vizează locul de muncă.

Taur
Te poți aștepta la cheltuieli neprevăzute care îți pot da bugetul personal peste cap. Nu este momentul să îți pierzi speranța că nu îți vei reface contul. Totul este să valorifici propriile resurse de care dispui și să îți pui la treabă creativitatea, inspirația și capacitățile de negociator. Este o perioadă favorabilă relației de colaborare în cadrul colectivului de muncă sau pentru demararea unui proiect ambițios care îți va aduce și beneficii financiare, recunoașterea experienței profesionale. Nimic nu este prea mult, mai ales atunci când ceilalți așteptă de la tine un sfat, o îndrumare, susținere morală iar tu chiar ești pregătit să le fii de ajutor celorlalți ceea ce îți va da un sentiment de împlinire și mulțumire sufletească. La sfârșit de săptămână stai foarte bine la capitolul creativitate, idei originale pe care ai ocazia să le concretizezi. Nu vei ezita să dai startul unei iubiri de cursă lungă sau să te bucuri din plin de momente de romantism, declarații de dragoste, plimbări de neuitat alături de persoana iubită.

Gemeni
Avem de-a face cu un început de săptămână agitat grăbindu-te să le faci pe toate, repede și bine, ceea ce nu se poate. Nu ai decât să alegi calea de mijloc! Lasă-te inspirat de o carte, de o poveste fascinantă din viața unui prieten și ai să vezi cât de ușor este să îți reîncarci bateriile pentru a reuși astfel să concretizezi ceea ce ți-ai propus pentru această săptămână. Ai greșit, mergi mai departe și nu te lăsa influențat negativ de criticile venite din partea unui șef sau coleg de muncă. Este o perioadă favorabilă în plan sentimental, una în care în care ai posibilitatea să simți că poți dărui și primi iubire, fără să te mai cântărești cât dă și cât primește fiecare. La sfârșit de săptămână timpul poate fi de partea ta, în ceea ce privește treburile gospodărești. Te gândești foarte serios la schimbări pe care vrei să le faci, vis-a-vis de casă, locuință.

Rac
Chiar dacă ai sentimentul că ești trădat, dezamăgit de anumite persoane din anturaj, încearcă să privești cu mai mult optimism și încredere propria existență. Există și lucruri bune, odată cu plecarea unor persoane din viața ta. Este timpul să îți regăsești starea de liniște și echilibru, nu înainte de a conștientiza cum și în ce fel ai rănit tu anumite persoane și, de ce nu, să îți ceri iertare. Spre sfârșitul săptămânii pui la cale noi posibilități de a atrage mai mulți bani în contul personal. Ești susținut de familie, de părinți pentru a face o achiziție importantă pentru casă. În ultima zi din săptămână ar cam fi timpul să pleci la o plimbare, departe de agitație și grijile cotidiene.

Leu
Este un început de săptămână oarecum neplăcut, la capitolul relație cu prietenii. Sunt încălcate promisiuni care țin de bani sau despre o eventuală colaborare care are legătură cu o investiție financiară. Lasă lucrurile așa cum sunt și nu te forța să convingi persoane care nu merită încrederea ta. Ai suficiente resurse pentru a te descurca și singur, ba chiar vei câștiga mult mai mult, dacă alegi să nu te mai asociezi cu cineva. Pe de altă parte ai ocazia să primești bani veniți de pe urma unei vânzări de bunuri materiale, fie poți să primești ajutor din partea părinților pentru a-ți achita un bun imobiliar. Spre sfârșitul săptămânii se preconizează un nou început legat de serviciu, ai șansa de a semna un contract de muncă mult mai avantajos. Stai bine la capitolul comunicare, negociere, studii sau călătorii menite să îți aducă tot felul de avantaje materiale.

Fecioară
Avem în față un început de săptămână în care încerci să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu și obligațiile care țin de casă, de familie. Ai tendința să te pierzi în amănunte, lucruri care nu contează cu adevărat și de aici să apară tot felul de conflicte, îndeosebi în relația cu propriul copil sau persoana iubită. Nu te agita prea tare, dacă observi că nu se așează toate așa cum ți-ai propus! Este posibil să primești informații secrete care te vor lămuri cum trebuie să acționezi pentru a atrage și mai multe beneficii financiare. Păstrează-ți calmul, atenția, răbdarea și îți va fi mult mai ușor să observi momentul oportun în care să acționezi în favoarea ta. Este o perioadă favorabilă pentru a susține examene sau pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare. La sfârșit de săptămână este timpul să pui mai mult accent pe propria persoană, pe noi posibilități de relansare în relația cu ceilalți.

Balanță
La începutul săptămânii analizate ești oarecum lipsit de speranță, în ceea ce privește un nou job pe care sperai să îl obții de ceva timp. Ai ocazia ca, pe parcursul acestei săptămâni, să te lămurești despre modul în care va trebui să acționezi pentru a obține ceea ce îți dorești. Ești susținut de prieteni să ajungi acolo unde ți-ai propus. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai discret și să nu împărtășești cu oricine proiectele tale viitor. Ești luat oarecum prin surprindere de atitudinea impulsivă venită din partea familiei, atunci când vii cu propuneri pentru a face o schimbare în viața personală. Este recomandat să ții cont de sfatul unei persoane mai în vărstă. Deciziile luate la nervi, îndeosebi la sfârșit de săptămână, pot să te destabilizeze în relația cu colegii de muncă.

Scorpion
Încă din primele zile ale acestei săptămâni ești preocupat de plata anumitor facturi restante, taxe și impozite. În această perioadă ești predispus la plata unei amenzi. Este posibil să apară încurcături financiare datorită intervenției unui „prieten”. Apar noi posibilități de a te înscrie la cursuri de perfecționare sau pentru a face o călătorie peste hotare. Pe de altă parte ai ocazia să trăiești o experiență de viață deosebită în cadrul unui grup, o organizație din care faci parte. Îți prinde foarte bine să comunici sincer, deschis, să spui ce ai, de fapt, pe suflet și să găsești răspunsuri interesante la eventualele probleme cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Apare șansa de a lega noi prietenii sau pentru a da startul unui proiect cu impact pe termen lung.

Săgetător
Este o perioadă favorabilă pentru a te lămuri asupra unor relații de colaborare, de parteneriat. Chiar dacă vor mai apărea și certuri, în mare parte datorate banilor sau a unor investiții neinspirate, ai posibilitatea să te redresezi destul de rapid, atât din punct de vedere material cât și emoțional. Acordă mai multă atenție în ceea ce privește eventualele cumpărături pe care te-ai decis să le faci, în a doua parte a săptămânii. La sfârșit de săptămână ai ocazia să dai un nou start în carieră, apare șansa de a obține aprobarea de fonduri, în urma unor demersuri profesionale. Cert este că se așează lucrurile în favoarea ta reușind să primești acordul din partea unui superior.

Capricorn
Este un început de săptămână oarecum neplăcut, la capitolul sănătate și relația cu colegii de muncă. Nu ai decât să te protejezi mai mult și să o lași mai ușor cu efortul fizic. Este posibil să apelezi la consultații, analize medicale. Nu este cazul să te sperii, ci ai face bine să te relaxezi mai mult și să îți regăsești echilibrul psihic și emoțional lăsând deoparte suferințe, traume, ceea ce apasă cu mare greutate asupra sufletului tău. Este posibil ca, în a doua parte a săptămânii, să fii mult mai preocupat de obținerea unui eventual împrumut pentru a reuși să duci la bun sfârșit ce ți-ai propus, fie legat de o afacere personală, fie de carieră. Sunt de bun augur călătoriile în interes profesional. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să dai un nou start, în ceea ce privește studiile superiorare, colaborarea cu persoane aflate în străinătate, ai șansa de a călători în altă țară sau chiar de a emigra.

Vărsător
Încă din primele zile ale acestei săptămâni pui mai mult accent pe relația de dragoste sau pe relația cu propriul copil. Chiar dacă te simți copleșit de emoții, de trăiri, dorințe și pasiune reușind cu greu să te mobilizezi și să te echilibrezi, din punct de vedere emoțional, ai ocazia să vezi adevărata față a unei relații de dragoste. Nu există cale de mijloc! Este o săptămână de revelații, de primire a unor răspunsuri care, deși nu par a fi în avantajul tău, cel puțin îți dau ocazia să te lămurești ce anume ai nevoie, de fapt. Este foarte importantă comunicarea, discuțiile sincere, deschise în cadrul unei relații de parteneriat sau în relația de mariaj. Știi să spui lucrurilor pe nume și chiar poți veni în ajutorul unei persoane apropiate. Pasiunea și creativitatea își dau mâna și astfel ai ocazia să concretizezi un hobby, să reiei o activitate abandonată de ceva timp și care are șanse să îți aducă și beneficii materiale, financiare.

Pești
În primele zile ale săptămânii îți dedici mai mult timp familiei, treburilor gospodărești, în ciuda faptului că ai multe treburi de rezolvat, în plan profesional. Te mobilizezi foarte repede, ba chiar mai ai timp și de prieteni, de petrecere a timpului liber cu aceștia. Porți dialoguri frecvente pe tema jobului având tot felul de întâlniri, discuții cu colegii sau clienții. Ideile de promovare a propriei imagini vin, în mare parte, prin intermediul colaboratorilor cu care ai împărtășit și bune și rele, de-a lungul timpului. Este bine să te preocupi mai mult de propria sănătate, să adopți un nou regim alimentar și de viață, fără să exagerezi cu dietele. Luna Nouă din ultima zi a acestei săptămâni îți aduce noi posibilități de relansare în cadrul unui parteneriat, ai șansa de a da startul unei relații de cursă lungă, contracte sau înțelegeri cu alte persoane. Dacă ești necăsătorit, se anunță posibilitatea de a pune bazele unei relații de mariaj. Ai ocazia să evoluezi, să progresezi, să îți împlinești un ideal personal, ai parte de tot felul de reușite prin intermediul partenerului de viață.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela CernatSursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 3 – 9 septembrie 2018

Comentarii

comentarii