Fără categorie

În politică, ca-n fotbal: transferuri, excluderi și nominalizări la PSD Giurgiu

Recentele ”mișcări” de la nivel central, în ceea ce privește ”politica mare” nu au rămas fără ecouri la Giurgiu, acolo unde, la sfârșitul săptămânii trecute, social-democrații s-au reunit pentru a lua mai multe decizii importante.

Mai întâi, a fost luat în discuție așa-numitul transfer al deputatului Răzvan Cuc la filiala PSD Neamț. Totul a pornit de la nominalizarea lui Cuc pentru portoffliul de la Ministerul Transportuirlor (nominalizare acceptată, între timp, de președintele Iohannis, Răzvan Cuc preluând, deja, mandatul de ministru).

Filiala PSD Giurgiu, prin vocea președintelui Nicolae Bădălău, dar și a președintelui executiv Marian Mina, s-a opus acestei nominalizări, susținând pentru portofoliul de la Transporturi un alt parlamentar giurgiuvean: senatorul Cristian Marciu.

În ședința CEX, însă, nominalizarea lui Răzvan Cuc a fost asumată de filiala PSD Neamț, așa că social-democrații de la Giurgiu au aprobat transferul tânărului parlamentar la filiala Neamț.

O altă decizie luată în ședința PSD Giurgiu a fost excluderea din partid a unui alt deputat ales pe listele PSD. Este vorba despre Alexandru Andrei, care, la începutul lunii, anunțase oficial că părăsește grupul parlamentar PSD, rămândnd deputat neafiliat.

Și tot în ședința de la sfârșitul săptmânii trecute, PSD-iștii giurgiuveni au decis să susțină candidatura președintelui de filială, Nicolae Bădălău, pentru un loc pe listele la alegerile europarlamentare din luna mai.

The post În politică, ca-n fotbal: transferuri, excluderi și nominalizări la PSD Giurgiu appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: În politică, ca-n fotbal: transferuri, excluderi și nominalizări la PSD Giurgiu

Comentarii

comentarii