Fără categorie

Incredibil unde s-a ajuns! Furt de documente confidențiale de la DGASPC Giurgiu

Un fapt incredibil s-a întâmplat astăzi la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, unde conducerea a descoperit că din instituție au fost sustrase documente, respectiv file dintr-un dosar al unei persoane încadrată la grad de handicap.

Totul a pornit de la un articol apărut pe un blog și în care au fost inserate fotocopii după documente originale, confidențiale, care cuprindeau date medicale, aflate în sediul direcției.

Surse din DGASPC ne-au spus că  au fost sesizate organele abilitate care au demarat o anchetă.  Au fost prezenți și ofițeri  criminaliști care au luat probe din biroul unde se aflau documentele, au discutat cu personalul și au ridicat amprente de la fața locului.

Este incredibil până unde s-a ajuns și ce mijloace care frizează penalul se folosesc pentru a servi unor interese politice.

Și spunem asta pentru că persoana al cărui dosar a fost sustras este rudă prin alianță cu senatorul Niculae Bădălău, de fapt ținta reală a acestor acțiuni contra legii, iar direcția se află în subordonarea CJ, al cărui președinte este Marian Mina.

Trebuie spus că DGASPC, direcție aflată în subordinea Consiliului Județean, a fost, cu puțin timp în urmă, ținta unui adevărat desant al instituțiilor de control coordonate de Prefectură care au încercat să găsească nereguli.

Spre ghinionul lor, în afara unor ”chiuvete neinscripționate” aflate în bucătăria unui centru de îngrijire a persoanelor vârstnice, niciunul din controale nu a găsit nimic în neregulă ”organele Prefecturii” plecând cu coada între picioare.

Ce disperare poate împinge pe cineva să comită fapte cu incidență penală, ce interese politice pot fi atât de mari încât să recurgi la astfel de lucruri?

Este tot mai limpede că apropiatele alegeri au luat de-a dreptul mințile unora care sunt în stare de orice pentru a-și lovi adversarii politici, inclusiv să facă fapte cu caracter penal.

Sigur vom reveni cu amănunte asupra acestui fapt incredibil pe măsură ce ancheta va evolua!

M.B

 

 

 

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Incredibil unde s-a ajuns! Furt de documente confidențiale de la DGASPC Giurgiu

Comentarii

comentarii