Fără categorie

Iohannis, PNL și USR,  autorii morali ai actelor de vandalism la care recurg protestatarii #rezist

 

Astăzi, proprietatea lui Florin Iordache a fost vandalizată de Mălin Bot, Marian Moroșanu, și alți scelerați #rezist. Cu ceva timp în urmă, același lucru s-a întâmplat și la casa lui Dragnea.

Lideri #rezist, printre care și Nicolae Dide, l-au șicanat pe președintele Curții Constituționale, Valer Dornean, urmărindu-l până în scara blocului  în care locuia.

Acest Ceaușescu este cel care s-a filmat când urina, ziua în amiaza mare, pe gardul ALDE dar și cel care s-a fotografiat cu președintele Iohannis.

Același individ, a ajuns astă vară, înveșmântat într-un cearșaf, de la mormântul lui Ceaușescu, la casa lui Ion Iliescu, vociferând în miez de noapte, printr-o portavoce.

Tot el, a pichetat, cu o mitralieră de jucărie, sediul PSD.

Dide, Moroșanu, Sandi, Bot, sunt printre cei mai activi membri ai mişcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Bucureşti împotriva partidului de guvernământ.

BeFunky-collage (1)

Aceștia toți, și alți reprezentanți ai #rezist, au fost acreditați și încurajați de liderii opoziției, în frunte cu Iohannis, Ludovic Orban și useriști. Sunt oamenii pe care se bazează aceste miscări de stradă și care riscă să degenereze în acțiuni fascistoide.

Cât mai lipsește ca până unul dintre aceștia să treacă la agresiuni fizice?

 

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Iohannis, PNL și USR,  autorii morali ai actelor de vandalism la care recurg protestatarii #rezist

Comentarii

comentarii