Fără categorie

Jandarmii au încercat să oprească protestul de la DGASPC!

Anunțul este făcut de Federația Columna – al cărui membru este și Sindicatul Protecției Copilului Giurgiu – care a emis un comunicat de presă:

”Astăzi, 16 iunie 2020, SINDICATUL PROTECȚIEI COPILULUI GIURGIU protestează în mod pașnic, civilizat, ÎN INCINTA DGASPC GIURGIU, pentru faptul că peste 900 de salariați ai instituției NU AU MAI INCASAT SALARIALE DE 2 LUNI DE ZILE;

Invocând starea de alertă, reprezentanții Jandarmeriei, s-au prezentat la ora 9.30 la sediul DGASPC Giurgiu și au încercat să oprească acțiunea, motivând că aceasta contravine prevederilor legale în vigoare.

ESTE INADMISIBIL ca autoritățile să permită, să nu împiedice în niciun fel, respectiv să nu sancționeze contravențional entitatea organizatoare sau participanții care au manifestat acum câteva zile în Piața Victoriei.

În schimb, ORGANIZAȚIA SINDICALĂ CARE LUPTĂ PENTRU PLATA SALARIILOR LA DGASPC GIURGIU, este amenințată cu amenda, iar salariații nu sunt lăsați să-și exprime nemultumirea și să arate întregii opinii publice SITUAȚIA DRAMATICĂ ÎN CARE SE AFLĂ.

ESTE INACCEPTABILĂ suprimarea dreptului de acțiune al unor salariați care nu își primesc veniturile din vina exclusivă a autorităților.

În loc să-și amendeze proprii cetățeni, GUVERNUL ar trebui să adopte măsuri menite să rezolve plata salariilor angajaților, asigurând în acest fel supraviețuirea a 900 de familii.

FEDERAȚIA COLUMNA
DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE”

The post Jandarmii au încercat să oprească protestul de la DGASPC! appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Jandarmii au încercat să oprească protestul de la DGASPC!

Comentarii

comentarii