Fără categorie

Judecătorii au făcut dreptate: MARINA MINA, eliberat de instanță din ”arestul la domiciliu” impus – abuziv – de DSP

Se pare că ”telenovela” (sau ”filmul negru”)  ce îl are ca protagonist pe președintele Marian Mina (carantinat abuziv de DSP Giurgiu, în ciuda faptului că are nu unul, ci două teste ce arată clar că nu este infectat cu coronavirus) a ajuns la final, iar judecătorii i-au dat dreptate lui Mina.

Vineri dimineață, acesta a anunțat, pe pagina sa de facebook:

”Instanța de judecată a desființat azi decizia abuzivă a DSP Giurgiu prin care am fost ținut forțat în casă în baza unei „carantinări” care nici măcar nu a existat faptic.

În ciuda celor două teste negative concludente, pe care le-am și prezentat opiniei publice, poliția politică a PNL a insistat să mă oblige la efectuarea unui arest la domiciliu fără faptă, într-o încercare disperată de racolare cu japca a primarilor PSD.

Sentința aceasta este logică, firească și, într-o speță judecată corect, desființează un imens abuz. Eu o consider o mare victorie împotriva Sistemului și încă o dovadă a faptului că mai există magistrați cinstiți, care nu se lasă călcați în picioare de factorul politic.

Mulțumesc mult oamenilor care m-au susținut și au avut încredere că nu mă îndoi în fața presiunilor, ziariștilor din Giurgiu și presei naționale. În plus, recunoștința mea merge către avocata Simona Mihaela Oprea, care a făcut un efort admirabil de anduranță și de competență.”

The post Judecătorii au făcut dreptate: MARINA MINA, eliberat de instanță din ”arestul la domiciliu” impus – abuziv – de DSP appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Judecătorii au făcut dreptate: MARINA MINA, eliberat de instanță din ”arestul la domiciliu” impus – abuziv – de DSP

Comentarii

comentarii