Fără categorie

Jurnal de campanie – PNL Giurgiu își prezintă candidații la Consiliul municipal-Cornelia Falan

 

Pe lista de propuneri a PNL Giurgiu pentru Consiliul local al municipiului Giurgiu o găsiți și pe Cornelia Falan, un tânăr om activ, foarte activ, interactiv, mereu aproape de oameni, întotdeauna încercând să rezolve problemele lor cu puterea ei. De aceea a și intrat în PNL, fiindcă aici a găsit echipa de care are nevoie pentru a găsi soluții la atâtea lucruri care nu se rezolvă singure. Discuția cu ea este ca și când ai merge cu autoturismul cu geamul deschis sau ca și când ai vorbi cu șuvoaiele repezi ale unui râu de munte. Căutând rezolvări atât în viața personală, cât și în comunitatea noastră, Cornelia Falan este omul care își poate reprezenta comunitatea cu sinceritate și în acțiune, căutând să justifice orice doleanță a giurgiuvenilor cu multe argumente.
“Credeți – mă toti tinerii se plâng că nu au unde să își petreacă timpul în Giurgiu!
Mă numesc Cornelia Falan sunt născută pe data de 11.11.1989 in orașul Giurgiu, provin dintr-o familie de oameni modești, de la care am primit o educație bazată pe respect, corectitudine si adevar.
Deși sunt o persoana tânără, pot sa spun ca sunt cu adevărat o luptătoare, încă de la vârsta de 18 ani am început să lucrez în domeniul privat, ceea ce m-a ajutat să devin o persoană responsabilă, echilibrată și onestă.
Am copilărit pe strada Tudor Vianu ,mai exact in apropierea liceului cu același nume ,pe care ulterior l-am si absolvit la profilul științe sociale .
Cadrele didactice de o valoare incontestabilă m-au făcut să iubesc și să relaționez foarte mult cu oamenii și persoanele din jurul meu implicâdu-mă în mai multe proiecte de voluntariat în cadrul liceului, motiv pentru care am ales să urmez Facultatea de Jurnalism și Comunicare cu Publicul, specializarea Științe ale Comunicării.
Cochetând o scurtă perioadă cu jurnalismul giurgiuvean am realizat că există o altă cale de a fi mai aproape și de empatiza mai mult cu oamenii, din acest motiv am decis să urmez cursurile de asistent medical de farmacie întrucât în acest fel pot înțelege, ajuta, asculta cu adevărat nevoile și necesitățile oamenilor.
Prin prisma domeniului în care profesez pot spune că am observat și conștientizat problemele și lacunele care sunt în momentul de față în sistemul de sănătate giurgiuvean.
Detest prostia și oamenii care încearcă să pară ceea ce nu sunt, cred în onestitate.
Cred în mine, cred în deviza mai multe fapte mai puține vorbe.
Nu-mi place să fiu nepăsătoare la problemele cu care se confruntă Giurgiu, de aceea am ales să mă alătur echipei PNL, cu oameni motivați, puternici, inteligenți și capabili de schimbarea în bine pe care noi toți o așteptăm.
Susțin și cred cu tărie în realizarea tuturor proiectelor în care este implicat atât domnul Adrian Anghelescu cat și echipa de consilieri PNL Giurgiu.
Dorința mea este de a avea un sistem de sănătate performant și fără prea mari lipsuri, cât și o administrație locală dornică să se autodepășească în ceea ce privește bunăstarea cetățenilor.
Numai împreună putem schimba și reclădi viitorul oraș Giurgiu!
Pe domnul Adrian Anghelescu l-am cunoscut personal la sediul de campanie PNL la câteva zile distanță după nominalizarea sa ca și candidat din partea PNL la funcția de primar al municipiului Giurgiu.
Încă de la primul dialog purtat cu dânsul l-am perceput ca fiind o persoană bine pregătită, valoroasă, determinată, un om sigur pe sine dispus la realizarea unor proiecte care vor schimba Giurgiu în bine.
De atunci, cotidian sunt în echipa sa de campanie sau în activitățile partidului. Vom avea o mare responsabilitate față de cetățenii care ne vir acorda votul lor și înțeleg deja această responsabilitate. Votați PNL și pe Anghelescu Adrian, numărul 1 pe toate buletinele de vot!
Susțin și cred cu tarie in realizarea tuturor proiectelor in care este implicat domnul Adrian Anghelescu.
Din punctul meu de vedere , eu as susține urgent ca in casa tineretului să se facă, imediat după terminarea construcției ceva strict pentru tineri , săli de biliard , de tenis de masă, o sală pentru cinema, o sală cu internet si, in plus, săli în care să se ofere meditații gratis copiilor care își doresc să învețe mult mai mult decât la școală ….
În parcul fără nume aș organiza în aer liber, locuri atractive …..ei merg acolo doar sa stea de bancă și să mănânce semințe, fiindcă altceva nu li se oferă. În parcul fără nume, căruia administrația locală ar trebui să îi dea un nume, sau în port, în zona verde, aș face ceva micuț de cățărat pe un perete…, iar iarna un minipatinoar și un derdeluș.
Trebuie reduse la viață cluburile școlare sportive , cooptarea elevilor la activități fizice atletism , fotbal. Lacul de agrement de la Steaua Dunării ar trebui readus la viață.
Este nevoie de școli de arte și meserii pentru profesiile de mecanic auto, electrician …zidar … faianțar, oameni calificați în domeniul construcțiilor, colaborări cu ateliere de service, care sa ii învețe pe tineri meserie, fiindcă majoritatea tinerilor merg la Bucuresti sa facă un curs, apoi rămân acolo.
Trebuie amenajat un loc de biciclete, de unde sa le putem închiria, tot in parcul de la Steaua Dunării.
În plus, pe partea de stylling, ar trebui să se implice mai mult primăria in gasirea unor spatii comerciale neutilizate, pe care să le transforme și sa le pună la dispoziție in condiții bune de desfășurare a activității, cu chirii mai mici. Toată lumea ar avea de câștigat. “

Votează Adrian Anghelescu – primar al municipiului Giurgiu

*Comandat de PNL Giurgiu, CUI mandatar financiar 21200012

 

 

Normal
0

false
false
false

EN-GB
X-NONE
X-NONE

 


The post Jurnal de campanie – PNL Giurgiu își prezintă candidații la Consiliul municipal-Cornelia Falan appeared first on Informatia de Giurgiu.Sursa: informatiadegiurgiu.ro
Articol sursa: Jurnal de campanie – PNL Giurgiu își prezintă candidații la Consiliul municipal-Cornelia Falan

Comentarii

comentarii