Fără categorie

Legătura dintre Dana Danciu, politică și urcatul scroafei în copac!

 

Marin Anton a dispărut din PNL iar ceea ce a lăsat în urma lui la Giurgiu se numește Apocalipsa după Anton. Fiecare încearcă să se repoziționeze: unii să se lepede de el după ce l-au adorat și pe față și pe dos, alții, care au fost în dizgrație, să se dea disidenți.

Într-un cuvânt, este măcel acum în PNL!

Cine sunt beligeranții și ce metode de trosneală au vom vorbi pe larg dar, astăzi ne vom ocupa de o figură ștearsă, de o individă, (dacă vi se pare, doamnă, o ofensă acest apelativ, întrebați-l pe Iohannis ce înseamnă) pe numele ei Dana Andreea Danciu, ajunsă președinta femeilor la județ direct de la cratiță, pentru că doamna era casnică la momentul acela. Ah, și s-a mai remarcat prin ceva: niște unghii false de prost gust, vopsite în galben și albastru, având pictată săgețica liberală pe ele, ca o încununare a ”cârnăciorilor” strangulați de inele și aflați pe post de degete!

DSC00123-1068x801

Madama, așa cum spuneam, a avut o evoluție fulminantă deși nu s-a remarcat cu nimic, surclasând femei cu vechime în PNL, doamne cu carte și bun simț, cu vechime în partid și, mai ales, coloană vertebrală, adică s-a suit ca scroafa-n copac.

Pentru cine nu știe, ”a se sui ca scroafa-n copac” este o expresie populară și se spune despre un parvenit înfumurat, persoane care, lipsite de bune maniere sau experiență într-un domeniu ajung ”potente” peste noapte, lipsindu-le exercițiul puterii.

Asta este marea șefă de la femei, care acum se dă disidentă și se leapădă de Anton într-o încercare disperată de a se menține pe poziții.

Analiza traiectoriei politice a acestei tanti politician este interesantă prin prisma a ceea ce mai reprezintă astăzi, la Giurgiu Partidul Național Liberal și a modului în care se accede la funcții importante în partid.

Așadar, la Giurgiu, înainte de campania electorală din 2016, pe facebook se duce o campanie furibundă împotriva PSD, o adevărată armată de conturi false bine organizate, asemănătoare milițiilor paramilitare care mint, jignesc, lansează insulte, lansează știri false, intră cu bocancii în familiile și intimitatea adversarilor politici.

Atunci apare și această familie Danciu care se remarcă, în special el, printr-o violență a limbajului, o agresivitate și o vulgaritate nemaintâlnită până atunci în politica locală.

Efectul este dezastruos, PNL se prăbușește și pierde alegerile într-un mod rușinos.

În loc să-și asume eșecul și dispară din peisaj, familia tupeistă Danciu, profită de mâncătoria și războiul din PNL Giurgiu și forțeză nota: la alegerile din aprilie 2017, o găsim pe Dana Danciu candidată la funcția de președintă la municipiu formând echipă cu Beianu care urma să candideze la județ.

danciu8

Singurul ei susținător, bărbatu-său, începe pe facebook…unde altundeva…o campanie deșănțată împotriva lui Anton care îl susținea la șefia organizației municipale pe Măroiu:

danciu1
danciu4

Dar, fatalitate, Măroiu câștigă iar aripa Anton triumfă! Madama noastră ia doar 27 de voturi din 227 valabil exprimate! CÂÂÂÂT? 27? Da! Asa a fost valoarea ei și cuantumul încrederii pe care liberalii i-au acordat-o!

Ce credeți că face? Se retrage? Nu! Schimbă macazul: îl trădează pe Beianu și se dă de partea lui Anton la alegerile județene care, adulat de întreaga organizație, câștigă președinția partidului cu 265 de voturi din 364 valabil exprimate.

Trocul făcut între familia Danciu și Anton s-a văzut la alegerile pentru șefia Organizației de femei a PNL unde Dana Andreea Danciu apare din neant și o scoate din joc pe Anca Stăniștenu care fusese singura candidată. Iată ce declara aceasta pentru o publicație locală:

”Vreau să mulțumesc public tuturor celor care au fost până în ultimul moment alături de mine, și care mi-au cerut să nu mă retrag. Nu fac acest pas din lașitate, ci pentru a satisface câteva dintre ”colegele” de partid ce nu mă mai doreau în rândul liberalelor. Evident că am luat aceasată decizie și în fața presiunilor acestora… Astăzi, din păcate, a câștigat facebook-ul, în fața competenței și moralității. Nu îmi rămâne decât să le urez succes adevăraților liberali!”, a mai spus Anca Stănișteanu.

Așadar, politica pe facebook și-a atins scopul încă o dată și madama asta, Dana Danciu, ajunge șefa femeilor liberale, ba mai mult, la conferința județeană este ”aleasă” de Anton și vicepreședinte al PNL Giurgiu. Cine o laudă? Bărbatu-său, evident:

danciu2

 

Tupeul acestei femei este de nedescris și se caracterizează printr-un tupeu și vulgaritate greu de acceptat. În accepțiunea ei asta înseamnă să faci politică. Iată doar un exemplu de infatuare și proastă creștere:

danciuea

 

Plata pentru promovarea nevestii a fost o avalanșă de dejecții, insulte și vorbe puturoase aruncate pe facebook de consortul Danciu în capul lui Bădălău (obsesia și coșmarul lui Anton) și Mina, obsesia personală a lui Danciu.

Dar, să mergem mai departe. Prietenia cu Anton a fost foarte profitabilă pentru ea dacă ținem cont că acesta le-a pus și o pâine în plus pe masă, duamna casnică Danciu primind și un serviciu la una din firmele lui Anton, se pare.

danciu7

Dar, cum spuneam, trădarea politică zburdă prin caracterul acestei familii și începutul de an 2019 îi găsește pe membrii familiei Danciu din nou la jugulara lui Anton. Cum au mirosit că nea Marin e în dizgrația lui Orban s-au asmuțit asupra lui…pe facebook, evident.

danciu2
danciu 10

Autoproclamata ”politician”, deși chiar bărbatu-său recunoaște că nu este, iese repede la atac și se leapădă de ”satana”. Este susținută puternic de ”partid”: soțul care o distribuie și mama care-i dă like.

b6bae377-33cf-4425-80d0-78bf9080bb43

Când ai zis, madam, tu asta? Când îl ridicați în slăvi, tu și bărbatu-tău, pe Anton?

Când te-a pus șefă la femei deși cele 27 de voturi pentru șefia la municipiu arătaseră adevărata ta valoare?

Urât caracter aveți voi ăștia de puteți trece de la unul la altul cu dexteritarea fetelor de pe centură!

Și mult tupeu să vă intitulați ”politicieni” doar pentru că singurul lucru pe care l-ați practicat în politică a fost trădarea.

Iar ca aceste personaje sunt și alți parveniți și traseiști care, asemeni scroafei, s-au urcat în copac!

Închei, deocamdată, aici iar celor care se întreabă de ce am acordat un spațiu așa de mare acestei duamne le spun așa: pentru că mâine, poimâine, asemenea specimene pot veni să ne ceară să-i votăm. Pentru că, dacă și-au ales să intre în politică, trebuie să se lase ”dezbrăcați” așa cum ei o fac cu alții.  Și pentru că sper din toată inima ca ei să dispară din spațiul public, indiferent de la ce partid sunt! Se aude, duamnă?

ccpa

P.S  Acest articol este un pamflet, evident! Și, pentru cei care se vor repezi să mă acuze de insultă, stați calmi, este o comparație, nu o identificare cu scroafa din zicală!

M.BSursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Legătura dintre Dana Danciu, politică și urcatul scroafei în copac!

Comentarii

comentarii