Fără categorie

Liberalii l-au lăsat pe primarul Barbu fără opoziție în Consiliul Local

Liniște și chiar blazare din partea unor consilieri, astăzi la sedința extraordinară a Consiliului Local unde, aproape toate proiectele de hotărâre au trecut ca prin brânză.

Nu că ar fi trebuit să se încaiere, Doamne ferește, dar măcar cei ai opoziției, adică liberalii, să se arate cât decât interesați, mai ales că unul din punctele de pe ordinea de zi viza mărirea substanțială a taxei de habitat.

Deși e o măsură care nemulțumește profund cetățenii fiindcă suportă în fiecare zi modul defectuos în care se desfășoară acest serviciu, doar Alexandru Vladu, consilier din partea ALDE, a luat cuvântul dar numai pentru a sesiza niște neconcordanțe în datele prezentate la mapa de ședință. În rest, tăcere!

Credeți că a interesat pe cinevaceva? A întrebat careva ceva? Să  vadă și giurgiuveanul că se zbat și ei, acolo, ca opoziția, vorba aceea!

Aș! Plictisiți, cei patru liberali prezenți, că trei au lipsit, au ridicat mâna….ca să se abțină, frate!

Adică, de ce? Ce nu era bun în  proiectulul ăla de hotărâre de nu l-au votat? De ce n-au votat împotrivă atunci? De ce n-au luat cuvântul să spună ceva, orice, la o adică? Fiindcă nu le pasă, de-aia! Sau altcineva mai de sus hotărăște non combat-ul ăsta, fiindcă altfel nu văd de ce doamna Ciulacu, și-ar fi întrebat, înainte de vot, colegii: la ăsta ne abținem, da?

Atitudinea liberalilor…”nu ne opunem dar nici nu votăm pentru”  seamănă cu cea a găinii care nu știe ce să facă atunci când o aleargă cocoșul și, ca să n-o creadă nici curvă nici proastă, se-mpiedică!

 

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Liberalii l-au lăsat pe primarul Barbu fără opoziție în Consiliul Local

Comentarii

comentarii