Fără categorie

Liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău – ”călcat” de hoți vineri noapte!

Locuinţa din Giurgiu a senatorului Niculae Bădălău a fost spartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de hoţi. ”Eram toţi acasă, dormeam. Nu i-am prins”, spune Bădălău.

Senatorul Niculae Bădălău a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că locuinţa sa a fost spartă în noaptea de vineri spre sâmbătă.

”A fost spartă locuinţa mea. Nu pot să dau mai multe detalii acum, este Poliţia aici. Eram toţi acasă, dormeam. Nu i-am prins. Au furat”, a declarat senatorul.

Pe de altă parte, Bădălău a spus că nu ţinea bani în casă.

 Potrivit acestuia, Poliţia se află la faţa locului şi face cercetări.
Locuinţa senatorului Niculae Bădălău se află în localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Iona Sârbu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că sesizarea în privinţa spargerii locuinţei a venit sâmbătă la ora 9.17 şi a fost făcută de către o femeie din oraşul Bolintin Vale.

”Aceasta a sesizat că în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză se efectuează cercetarea la faţa locului în vederea identificării autorilor”, a spus Emanuela Iona Sârbu.

Potrivit unor surse, hoţii au furat din locuinţă bijuterii şi alte bunuri.

www.mediafax.ro

The post Liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău – ”călcat” de hoți vineri noapte! appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău – ”călcat” de hoți vineri noapte!

Comentarii

comentarii