Fără categorie

MARIAN MINA: ”Prefectura Giurgiu se transformă în cel mai mare organ de represiune!”

O ”ploaie” de controale s-a abătut luni asupra DGASPC, instituție în care sunt, în continuare, probleme cu plata salariilor.
Se pare, însă, că acesta nu este un subiect de interes pentru instituțiile de stat din Giurgiu, coordonate de Prefectură.
Președintele CJ, Marian Mina, ia atitudine, într-o postare pe pagina sa oficială:
”Dacă e 13, cineva trebuie să aibă ghinion.
Și doamna prefect s-a gândit că poate au cei de la DGASPC, motiv pentru care le-a trimis pe cap 15 persoane de la instituții de control, dis-de-dimineață.
Pe doamna prefect n-o interesează că s-a greșit rectificarea bugetară și iar sunt probleme cu salariile. Dar, probabil, o irită faptul că DGASPC a gestionat bine criza coronavirusului, atât in unitățile aflate în subordine, cât și pentru personalul angajat în cadrul direcției, având una dintre cele mai mici rate de infectare din țară.
O fi vreo întrecere socialistă între oamenii puterii, o fi important cine anunță mai mulți infectați la el în județ, că altfel nu-mi explic de ce n-o mulțumeste pe doamna prefect faptul că noi avem o contribuție modestă la numărul zilnic anunțat de Grupul de Comunicare Strategică.
Folosind deconcentratele pentru a amenința și șantaja persoane, instituții, primari, firme, Prefectura se transformă în cel mai mare organ de represiune.”

The post MARIAN MINA: ”Prefectura Giurgiu se transformă în cel mai mare organ de represiune!” appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: MARIAN MINA: ”Prefectura Giurgiu se transformă în cel mai mare organ de represiune!”

Comentarii

comentarii