Fără categorie

Marian Mina, preşedinte CJ, apel către consilierii liberali: „Votaţi cu gândul la cetăţeni”

Atitudinea consilierilor judeţeni ai PNL care astăzi s-au abţinut de la vot în ceea ce priveşte două proiecte importante, reabilitarea corpului nou al Spitalului Judeţean şi dotarea ISU Giurgiu, a fost aspru criticată de preşedintele CJ, Marian Mina care a declarat:

„Am asistat astăzi, cu dezamăgire, în şedinţa Consiliului Judeţean, la jocul duplicitar al consilierii judeţeni ai PNL şi pe care îl fac împotrivindu-se proiectelor de dezvoltare ale acestui judeţ.
Între promisiunile făcute şi atitudinea din şedinţele de Consiliu prin care resping sau se abţin de la votarea unor proiecte importante pentru judeţ se află cetăţenii, oamenii în faţa cărora ne-am luat angajamentul că le vom face o viaţă mai bună.
Astăzi, consilierii liberali s-au abţinut la votul a două proiecte extreme de importante pentru judeţul nostru.
După mulţi ani în care Spitalul Judeţean de Urgenţă nu a beneficiat de reparaţii sau dotări importane, Consiliul Județean Giurgiu a obținut finanțare prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Compania Națională de Investiții, pentru reabilitare și dotare Corp Spital Nou C1+C2.
Pentru ca această investiţie să înceapă ea trebuie să fie urcată pe SEAP şi dacă cei de la CNI nu au imobilele în administrare nu pot demara procedura. Este ceea ce am supus aprobării astăzi în şedinţa extraordinară de Consiliu.
Abţinerea la vot a consilierilor judeţeni ai PNL arată fie o crasă idiferenţă la nevoile cetăţenilor fie intenţia, la fel de vinovată, de a sabota orice iniţiativă a noastră de a duce la indeplinire obiectivele propuse.
Din fericire, majoritatea PSD-ALDE a putut salva aceste investiţii care vor aduce un plus de bine şi siguranţă giurgiuvenilor.
În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, fac un apel către consilierii PNL să cântărească bine, cu atenţie şi cu gândul la cetăţeni fiecare vot pe care îl dau pentru proiectele de dezvoltare a judeţului nostru pentru că, la finalul mandatului, judecata cetăţenilor este mai importantă decât a şefilor de la partid”.

Marian Mina
Preşedintele Consiliului Judeţean GiurgiuSursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Marian Mina, preşedinte CJ, apel către consilierii liberali: „Votaţi cu gândul la cetăţeni”

Comentarii

comentarii