Fără categorie

Marin Anton arată cu degetul spre trădători : ”Nu m-a executat Bădălău, m-au pus cu botul pe labe ai mei!”

Marin Anton se zbate ca peștele pe uscat: nu m-a executat Bădălău, dar m-au pus cu botul pe labe ai mei!

Dat afară de BPNațional, la propunerea lui Ludovic Orban, Marin Anton continuă să dea târcoale organizației de la Giurgiu și declară că nu va renunța și se va întoarce, mai devreme sau mai târziu, pe funcție.

Asta zice el, pentru că între timp, la sediu, cei care l-au trădat, au schimbat broasca de la birou, au aerisit, au șters praful, și-au făcut o cruce mare și au păstrat un moment de ”reculegere” în amintirea faptelor bune pe care le-a făcut pentru unii dintre ei.

10369-sediiu-pnl

Prezent aseară într-o emisiune, Anton își pune cenușă-n cap în ceea ce-l privește, recunoscându-și greșeala dar îi și acuză de trădare pe cei din echipa lui care, în loc să îndrepte prostia făcută, i-au tăiat craca de sub picioare propagând, cu bună știință declarația pe rețelele de socializare cu cu vădita intenție de a-i face rău.

Oftica lui mare vine din faptul că cei care l-au ”făcut” sunt oamenii lui, puși de el și pe care i-a ajutat.

Cine sunt cei care l-au mazilit pe Marin Anton?

” Cei care au multiplicat pe toate rețelele de socializare, din cadrul PNL, au fost colegii mei de la Giurgiu. Eu i-am promovat, i-am ajutat, unii nu aveau nicio șansă dacă nu le acordam eu. Pe Nicușor Iacob l-am ajutat mult și nu-l înțeleg. În mod normal trebuia să mă sune, și cei trei, că sunt trei: de la Danciu, el, nu aveam așteptări că el nu e în conducerea partidului, dar de la doamna Danciu, da, și de la Nicușor Iacob și de Costel Dumitru aveam mari așteptări. În loc să mă ajute m-am simțit chiar vânat de ei. Nu cred că lor le va fi mai bine fără mine președinte. Totul a plecat de la Giurgiu, n-a plecat de la sediul central.

Acum simt că am fost vânat (…) Bădălău își râde-barbă acum că nu m-a executat el…deci nu m-a pus cu botul pe labe ministrul Economiei, Bădălău, ci m-au pus cu botul pe labe propriii mei colegi! Și deranjul, suferința mea este că sunt cei care au fost lângă mine și care puteau să mă ajute” a spus, plin de obidă, Marin Anton.

Eh, nu puteau, domnule Anton, pentru că atât îi duce caracterul, iar dumneavoastră trebuia să știți asta din moment ce v-ați înconjurat de trădători pentru că, vorba proverbului, cine se aseamănă se adună. Vă gândiți la ce-o fi crezut și colegii dumneavoastră din multele partide prin care ați trecut când vă luați pălăria și bastonul și o zbugheați la alt partid, în funcție de interes?

În privința lui Bădălău, probabil că nici n-a avut vreo intenție să vă execute dată fiind recenta lui declarație că e gata să vă și voteze, doar să rămâneți la Giurgiu!

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Marin Anton arată cu degetul spre trădători : ”Nu m-a executat Bădălău, m-au pus cu botul pe labe ai mei!”

Comentarii

comentarii