Fără categorie

Marin Anton provoacă un nou scandal la PNL! Ce măr otrăvit le-a lăsat la Giurgiu!

 

Când v-am spus că Anton nu se lasă cu una cu două, nu m-ați crezut dar uite, tot din cauza lui, a izbucnit un nou scandal la Giurgiu. Mai precis, astăzi, o delegație de liberali giurgiuveni pleacă la Bruxelles în vizită la Parlamentul European. Cine pleacă? Ei, aici e problema, fiindcă nu pleacă toți ci doar cei mai merituoși, adică oamenii lui Anton din cele două birouri, municipal și județean,  aceia care-l susțin chiar și acum, după ce alții i-au făcut de petrecanie!

Eh, și de aici scandalul, că de ce să plece ala și nu altul, că pe ce criterii s-a făcut alegerea, că și acum tot pe favoritisme se dau recompensele, că parcă se schimbase treaba și acum suntem o echipă, nu patru și că ori pleacă toți ori nu mai pleacă nimeni! De remarcat că, printre ”aleși” nu se află niciun consilier județean!

Dar, vorba…cezarului Cezar, zarurile fuseseră aruncate, fiindcă aranjamentul de plecare era făcut temeinic de Anton cu Theodor Stolojan.

Deci drum bun celor aleși, să ia lumină de la PE, iar celor rămași să-și roadă unghiile de furie, să aibă răbdare, că vine și vremea lor după ce va ajunge Motreanu europarlamentar!

Mulțumesc corespondentului nostru special acreditat pe lângă PNL pentru promptitudinea și acuratețea informațiilor trimise și nu vă mai chinuiți să-l aflați pentru nici nu vă închipuiți cine e!

Ah, uitasem ultima informație trimisă: din delegație face parte, evident, consilierul municipal George Țigănilă, cerut în mod expres, ne spune corespondentul nostru, de Stolojan, ca traducător în relația cu oficialii de acolo!

M.BSursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Marin Anton provoacă un nou scandal la PNL! Ce măr otrăvit le-a lăsat la Giurgiu!

Comentarii

comentarii